İmam Hatipli Öğrenci Balkan Şampiyonu Oldu

SPOR 02.06.2016 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İmam Hatipli Öğrenci Balkan Şampiyonu Oldu

Sırbistan'ın ev sahipliğini yaptığı Çocuklar Balkan Şampiyonası'nda kendi dalında birinci olan İmam Hatip’li Aslı Başak Pehlivan (11) Denizli’yi gururlandırdı.

Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye olan Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan 831 sporcunun katıldığı şampiyonada Denizlili Milli sporcu Aslı Başak Pehlivan 11 Yaş Bayan Kata dalında Balkan Şampiyonu oldu. 26-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Sırbistan/Belgrad'da düzenlenen Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası Türkiye’nin büyük başarılara imza attı. Denizli’den Pehlivan’ın birinci olması Denizli’yi gururlandırırken, annesi Esma Bilgiç Pehlivan ve babası Mansur Selman Pehlivan’ı sevince boğdu. Kızlarının bu başarısının haklı gururunu yaşayan aile kızlarının geleceği hakkında planları olduğunu ve en büyük destekçisi olacaklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Belediyesi, 3 Mayıs Cuma günü 17.30 ‘da, Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan yılın başarılı sporcuları arasında yer alacak olan Pehlivan’ın da içerisinde bulunduğu sporculara ödül verilecek. Şampiyonada alınan sonuçlar şöyle: 11 Yaş Bayan Kata 1- Aslı Başak Pehlivan            Türkiye 2- Andjela Colic                     Sırbistan 3- Tea Buljan                          Hırvatistan 3- Şule Zeynep Arslan             Türkiye
Sırbistan'ın ev sahipliğini yaptığı Çocuklar Balkan Şampiyonası'nda kendi dalında birinci olan İmam Hatip’li Aslı Başak Pehlivan (11) Denizli’yi gururlandırdı.

Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye olan Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan 831 sporcunun katıldığı şampiyonada Denizlili Milli sporcu Aslı Başak Pehlivan 11 Yaş Bayan Kata dalında Balkan Şampiyonu oldu.

26-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Sırbistan/Belgrad'da düzenlenen Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası Türkiye’nin büyük başarılara imza attı. Denizli’den Pehlivan’ın birinci olması Denizli’yi gururlandırırken, annesi Esma Bilgiç Pehlivan ve babası Mansur Selman Pehlivan’ı sevince boğdu. Kızlarının bu başarısının haklı gururunu yaşayan aile kızlarının geleceği hakkında planları olduğunu ve en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Belediyesi, 3 Mayıs Cuma günü 17.30 ‘da, Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan yılın başarılı sporcuları arasında yer alacak olan Pehlivan’ın da içerisinde bulunduğu sporculara ödül verilecek.

Şampiyonada alınan sonuçlar şöyle:

11 Yaş Bayan Kata

1- Aslı Başak Pehlivan            Türkiye

2- Andjela Colic                     Sırbistan

3- Tea Buljan                          Hırvatistan

3- Şule Zeynep Arslan             Türkiye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.