İmamhatipler bu ülkenin çimentosudur

GÜNDEM 23.03.2017 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İmamhatipler bu ülkenin çimentosudur

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Buldan İlçesine çıkarma yaptı.

Buldan İmam Hatip Lisesini ziyaret eden AGD temsilcileri, Buldan İmam Hatip Lisesi kütüphanesine de MGV yayınlarından çıkan İmam Hatip Nesline yönelik çeşitli kitap bağışında bulundu.       AGD Denizli Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, İmam hatiplerin bu ülkenin çimentosu olduğuna vurgu yaparak,  Ahlaklı, imanlı iyi bir neslin yetişmesi için çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızla, kitaplarımızla İmam Hatip gençliğine her zaman destek vereceğiz. dedi     Buldan İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yağmur’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Gençlik Derneğinin okul kütüphanelerine kitap bağışında bulundukları için teşekkür etti.   Dinimizin ilk emri oku ayeti mucibince okuyan bir neslin habercisi olacaklarını aktardı.  
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Buldan İlçesine çıkarma yaptı.

Buldan İmam Hatip Lisesini ziyaret eden AGD temsilcileri, Buldan İmam Hatip Lisesi kütüphanesine de MGV yayınlarından çıkan İmam Hatip Nesline yönelik çeşitli kitap bağışında bulundu.

 

 

 

AGD Denizli Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, İmam hatiplerin bu ülkenin çimentosu olduğuna vurgu yaparak,  Ahlaklı, imanlı iyi bir neslin yetişmesi için çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızla, kitaplarımızla İmam Hatip gençliğine her zaman destek vereceğiz. dedi

 

 

Buldan İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yağmur’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Gençlik Derneğinin okul kütüphanelerine kitap bağışında bulundukları için teşekkür etti.

 

Dinimizin ilk emri oku ayeti mucibince okuyan bir neslin habercisi olacaklarını aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.