İMO’dan Honaz Tüneline teknik gezi

DENİZLİ 13.04.2018 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İMO’dan Honaz Tüneline teknik gezi

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, inşaatı devam eden Honaz Tüneli’ ne teknik gezi düzenleyerek incelemede bulundu.   Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Denizli Çevre Yolu Kontrol Şefi İnşaat Mühendisi Devrim Günak’ ın rehberlik ettiği teknik gezide, tünelin planlanmasından bugüne kadar gelinen süreçler anlatıldı. Teknik ofisteki projeler ile tünel şantiyesinin detayları üzerinde konuşuldu. Olası depremlere karşı nasıl hesaplar yapıldığı, zemin sınıfının nasıl değişkenlik gösterdiği, trafiğe açıldıktan sonra olası acil müdahalelerin nasıl yapılacağı konusunda bilgi alış-verişi yapıldı.     İnşaat Mühendisleri Odasının düzenlemiş olduğu teknik geziler ile çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan İnşaat Mühendisleri, Honaz Tüneli Teknik Gezisi ile de hem fikir sahibi olurken, hem de tecrübelerini sahada çalışan teknik ekip ile paylaştılar.     İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel hem kendilerini ağırlayan Karayolları Kontrol Şefi Devrim Günak ve ekibine, hem de teknik geziye katılan üyelerine teşekkürlerini sundu.    

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, inşaatı devam eden Honaz Tüneli’ ne teknik gezi düzenleyerek incelemede bulundu.

 

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Denizli Çevre Yolu Kontrol Şefi İnşaat Mühendisi Devrim Günak’ ın rehberlik ettiği teknik gezide, tünelin planlanmasından bugüne kadar gelinen süreçler anlatıldı. Teknik ofisteki projeler ile tünel şantiyesinin detayları üzerinde konuşuldu. Olası depremlere karşı nasıl hesaplar yapıldığı, zemin sınıfının nasıl değişkenlik gösterdiği, trafiğe açıldıktan sonra olası acil müdahalelerin nasıl yapılacağı konusunda bilgi alış-verişi yapıldı.

 

 

İnşaat Mühendisleri Odasının düzenlemiş olduğu teknik geziler ile çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan İnşaat Mühendisleri, Honaz Tüneli Teknik Gezisi ile de hem fikir sahibi olurken, hem de tecrübelerini sahada çalışan teknik ekip ile paylaştılar.  

 

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel hem kendilerini ağırlayan Karayolları Kontrol Şefi Devrim Günak ve ekibine, hem de teknik geziye katılan üyelerine teşekkürlerini sundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.