İmo Denizli’den Trafik Kontrol Merkezine teknik gezi...

DENİZLİ 22.11.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İmo Denizli’den Trafik Kontrol Merkezine teknik gezi...

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teknolojik alt yapısı Denizli’de üretilen tamamen yerli ve milli Trafik Yönetim Sistemi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine anlatıldı.         Türkiye’de ilkleri başarmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akıllı Şehirler Projesi kapsamında hayata geçirdiği Trafik Yönetim Merkezi’ni İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine açtı. Teknik alt yapısı Denizli’de tamamen yerli ve milli olarak üretilen Trafik Yönetim Sistemi hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, gelen konuklara sistem üzerinden Denizli trafiği hakkında bir sunum yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel ve beraberindekiler, sistem hakkında merak ettikleri soruları sorarak, bilgi alışverişinde bulundu. İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, kendileri gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü’ye teşekkür etti.     Yerli ve milli   Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan bir projeyi hayata geçirerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi'ni kurduklarını anlattı. Denizli'de bugün 95 kavşakta trafiği an be an izlediklerini ifade eden Türlü, trafikle ilgili anlık verileri değerlendirerek, meydana gelen yoğunluğa göre düzenleme yaptıklarını, trafiğin sürdürülebilmesi için çok önemli bir proje olduğunu vurguladı. İnşaat mühendislerinin merkezle ilgili merak ettiği soruları da yanıtlayan Türlü, hayata geçirdikleri trafik yönetim sisteminin yerli ve milli bir proje olduğuna dikkat çekti.                        

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teknolojik alt yapısı Denizli’de üretilen tamamen yerli ve milli Trafik Yönetim Sistemi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine anlatıldı.

 

 

 

 

Türkiye’de ilkleri başarmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akıllı Şehirler Projesi kapsamında hayata geçirdiği Trafik Yönetim Merkezi’ni İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine açtı. Teknik alt yapısı Denizli’de tamamen yerli ve milli olarak üretilen Trafik Yönetim Sistemi hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, gelen konuklara sistem üzerinden Denizli trafiği hakkında bir sunum yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel ve beraberindekiler, sistem hakkında merak ettikleri soruları sorarak, bilgi alışverişinde bulundu. İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, kendileri gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü’ye teşekkür etti.

 

 

Yerli ve milli

 

Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan bir projeyi hayata geçirerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi'ni kurduklarını anlattı. Denizli'de bugün 95 kavşakta trafiği an be an izlediklerini ifade eden Türlü, trafikle ilgili anlık verileri değerlendirerek, meydana gelen yoğunluğa göre düzenleme yaptıklarını, trafiğin sürdürülebilmesi için çok önemli bir proje olduğunu vurguladı. İnşaat mühendislerinin merkezle ilgili merak ettiği soruları da yanıtlayan Türlü, hayata geçirdikleri trafik yönetim sisteminin yerli ve milli bir proje olduğuna dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.