İMO Denizli Şubesi Üyeleri Antalya Yapı Fuarını Gezdi

YAŞAM 21.11.2016 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İMO Denizli Şubesi Üyeleri Antalya Yapı Fuarını Gezdi

İMO Denizli Şubesi Üyeleri Antalya Yapı Fuarını Gezdi / denizli haber / denizli 20 haber

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından, Antalya Expo Center’da yapılan YAPEX YAPI FUARI na 18/19 Kasım 2016 tarihlerinde gezi düzenlendi.   Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşen gezimiz ilk olarak Çavdır’da sabah kahvaltısıyla başladı. Kahvaltı sonrası Antalya Yapex Yapı Fuarı’na giriş yapıldı. Üyelerimiz; fuar katılımcısı firmaların stantlarında incelemeler yaptı. Çok sayıda ticari katılımcının bulunduğu fuarda, yerel yönetimlerin, tarihi kent belediyelerinin de stantları, tarihi miras ve kentsel yapıların korunma ve restorasyon konularıyla yakından ilgilenen üyelerimiz tarafından ziyaret edildi.   Konaklama için Antalya Konyaaltı’nda bulunan Porto Bello Hotel’de bir gece konaklama sonrası ertesi gün öğle saatlerinde Denizli’ye hareket edildi.    
İMO Denizli Şubesi Üyeleri Antalya Yapı Fuarını Gezdi / denizli haber / denizli 20 haber

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından, Antalya Expo Center’da yapılan YAPEX YAPI FUARI na 18/19 Kasım 2016 tarihlerinde gezi düzenlendi.

 

Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşen gezimiz ilk olarak Çavdır’da sabah kahvaltısıyla başladı. Kahvaltı sonrası Antalya Yapex Yapı Fuarı’na giriş yapıldı. Üyelerimiz; fuar katılımcısı firmaların stantlarında incelemeler yaptı. Çok sayıda ticari katılımcının bulunduğu fuarda, yerel yönetimlerin, tarihi kent belediyelerinin de stantları, tarihi miras ve kentsel yapıların korunma ve restorasyon konularıyla yakından ilgilenen üyelerimiz tarafından ziyaret edildi.

 

Konaklama için Antalya Konyaaltı’nda bulunan Porto Bello Hotel’de bir gece konaklama sonrası ertesi gün öğle saatlerinde Denizli’ye hareket edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.