İnamlık’ın ilk icraatı “ Tavasın Geleceği”

DENİZLİ 18.04.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İnamlık’ın ilk icraatı “ Tavasın Geleceği”

Seçim çalışmaları boyunca Tavas’ın geleceğinin tarım olduğunu açıklayan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ilk icraat olarak bölgede seracılık faaliyetleri gösteren vatandaşların fidan dikimine katıldı.   Fidan dikimine katılan İnamlık “Üretim, Üretim, Üretim sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda ilk icraatımız söz verdiğimiz seracılarımıza oldu. Tavasımız 530 bin dekar tarım arazisine sahiptir. İlçemizin geleceği Tarımdır. Üreticilerimizin ihtiyaç ve taleplerini yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda istihdam ettiğimiz ziraat mühendisimiz ile üreticilerimize fidan dikiminden ürün hasadına kadar ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğiz. Tavasımızı kısa sürede Yayla Seracılık Merkezi yapacağız. İhracatta kendisinden söz ettirecek olan üretimimiz ile hem üreticimiz hem de bölge halkımız kazanacak.  Bu ürün yılında hedefimiz Tavas olarak 2000 ton domates üretmek.  Seracılarımıza desteklerimiz artarak devam edecektir. Yayla seracılığında Tavasımızı marka haline getireceğiz” dedi.    

Seçim çalışmaları boyunca Tavas’ın geleceğinin tarım olduğunu açıklayan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ilk icraat olarak bölgede seracılık faaliyetleri gösteren vatandaşların fidan dikimine katıldı.

 

Fidan dikimine katılan İnamlık “Üretim, Üretim, Üretim sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda ilk icraatımız söz verdiğimiz seracılarımıza oldu. Tavasımız 530 bin dekar tarım arazisine sahiptir. İlçemizin geleceği Tarımdır. Üreticilerimizin ihtiyaç ve taleplerini yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda istihdam ettiğimiz ziraat mühendisimiz ile üreticilerimize fidan dikiminden ürün hasadına kadar ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğiz. Tavasımızı kısa sürede Yayla Seracılık Merkezi yapacağız. İhracatta kendisinden söz ettirecek olan üretimimiz ile hem üreticimiz hem de bölge halkımız kazanacak.  Bu ürün yılında hedefimiz Tavas olarak 2000 ton domates üretmek.  Seracılarımıza desteklerimiz artarak devam edecektir. Yayla seracılığında Tavasımızı marka haline getireceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.