İncirlik üssü için imza masası kurdular!

SİYASET 15.05.2017 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İncirlik üssü için imza masası kurdular!

Vatan Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Hulusi Erbaş başlatacakları kampanya ve imza masası hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Parti İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, İncirlik Üssünün ABD uçaklarına kapatılması gerektiğini belirtti ve Vatan Partisi Denizli İl Örgütünün bu amaçla imza masası açarak kampanya başlatacağını açıkladı.   İlçe Başkanı Hulusi Erbaş'ın açıklaması şöyle ; Değerli Basın, Değerli Yurttaşlarımız, Bugün yeni kampanya başlatıyoruz. “İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’ye KAPATILSIN ! ” İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimine alınsın ! Bölücü terör örgütüne ve Fettullah Terör Örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. İç ve dış cephede ordumuzla, polisimizle Vatan Savaşı veriyoruz. Amerika ve İsrail terör örgütlerinin arkasında. Bu ülkeler vatanımızı ve komşularımızı bölerek İkinci İsrail’i kurma hedefindeler. Vatan toprağımız olan İncirlik Üssünden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor, onlara cephane vererek donatıyor. Amerikan zırhlıları namlularını Türkiye’ye doğru çevirmiş bulunmakta. Türkiye ile ABD silahlı güçleri cephe cepheye gelmiş durumdadır.   İncirlik Üssü, bir yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. İncirlik Üssü, Türkiye’nin güvenliğini tehdit ediyor. İncirlik Üssü Amerika’nın Türk Hükümetini devirme, Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. İncirlik Üssü, Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir. İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan Amerikan ve İsrail eşkiyasına yataklık yapamaz. Değerli Yurttaşlarımız, Değerli Denizlililer : Buradan öncelikle hükümeti uyarıyoruz. Hükümeti kararlı ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.   Hükümet, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin veremez. Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak kampanyamızı 11 Mayısta başlattık. Kampanyamızı Mayıs ayının sonuna dek sürdüreceğiz. Kampanyamızı tekrar vurguluyoruz. Vatanımızın bütünlüğü ve güvenliği için, “İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’ye KAPATILSIN ! ” İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın ! İncirlik Üssü Amerikan Uçaklarına kapatılsın ! Tüm Denizli halkını, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarını kampanyamıza destek olmalarını istiyoruz. Vatan Savaşında halkımızı yek vücut olmaya, birlik olmaya çağırıyoruz.
Vatan Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Hulusi Erbaş başlatacakları kampanya ve imza masası hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Parti İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, İncirlik Üssünün ABD uçaklarına kapatılması gerektiğini belirtti ve Vatan Partisi Denizli İl Örgütünün bu amaçla imza masası açarak kampanya başlatacağını açıkladı.

 

İlçe Başkanı Hulusi Erbaş'ın açıklaması şöyle ; Değerli Basın, Değerli Yurttaşlarımız, Bugün yeni kampanya başlatıyoruz. “İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’ye KAPATILSIN ! ” İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimine alınsın ! Bölücü terör örgütüne ve Fettullah Terör Örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. İç ve dış cephede ordumuzla, polisimizle Vatan Savaşı veriyoruz. Amerika ve İsrail terör örgütlerinin arkasında. Bu ülkeler vatanımızı ve komşularımızı bölerek İkinci İsrail’i kurma hedefindeler. Vatan toprağımız olan İncirlik Üssünden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor, onlara cephane vererek donatıyor. Amerikan zırhlıları namlularını Türkiye’ye doğru çevirmiş bulunmakta. Türkiye ile ABD silahlı güçleri cephe cepheye gelmiş durumdadır.

 

İncirlik Üssü, bir yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. İncirlik Üssü, Türkiye’nin güvenliğini tehdit ediyor. İncirlik Üssü Amerika’nın Türk Hükümetini devirme, Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. İncirlik Üssü, Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir. İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan Amerikan ve İsrail eşkiyasına yataklık yapamaz. Değerli Yurttaşlarımız, Değerli Denizlililer : Buradan öncelikle hükümeti uyarıyoruz. Hükümeti kararlı ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.

 

Hükümet, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin veremez. Vatan Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak kampanyamızı 11 Mayısta başlattık. Kampanyamızı Mayıs ayının sonuna dek sürdüreceğiz. Kampanyamızı tekrar vurguluyoruz. Vatanımızın bütünlüğü ve güvenliği için, “İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’ye KAPATILSIN ! ” İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın ! İncirlik Üssü Amerikan Uçaklarına kapatılsın ! Tüm Denizli halkını, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarını kampanyamıza destek olmalarını istiyoruz. Vatan Savaşında halkımızı yek vücut olmaya, birlik olmaya çağırıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.