İnfaz koruma memurlarına FETÖ operasyonu: 53 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2018 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İnfaz koruma memurlarına FETÖ operasyonu: 53 gözaltı

İzmir merkezli Denizli'nin de içinde yer aldığı 17 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, örgütün 'mahrem imamları' tarafından ankesörlü telefonlarla arandığı iddia edilen çoğunluğu infaz koruma memuru 62 kamu görevlisinden 53'ü gözaltına alındı.  İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir operasyonun talimatı verildi. Ankesörlü telefon üzerinden ardışık veya periyodik olarak örgütün 'mahrem imamları' tarafından arandıkları tespit edilen 46 infaz koruma memuru olmak üzere toplamda 62 kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı verildi.  İzmir merkezli Adana, Manisa, Gaziantep, Balıkesir, Uşak, Isparta, Sivas, Elazığ, Karabük, Kütahya, Denizli, Ankara, Bursa, Erzincan, Kayseri ve Afyonkarahisar'da eş zamanlı operasyonlarda şu ana kadar 53 şahıs gözaltına alındı. Diğer 9 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

İzmir merkezli Denizli'nin de içinde yer aldığı 17 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, örgütün 'mahrem imamları' tarafından ankesörlü telefonlarla arandığı iddia edilen çoğunluğu infaz koruma memuru 62 kamu görevlisinden 53'ü gözaltına alındı. 


İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir operasyonun talimatı verildi. Ankesörlü telefon üzerinden ardışık veya periyodik olarak örgütün 'mahrem imamları' tarafından arandıkları tespit edilen 46 infaz koruma memuru olmak üzere toplamda 62 kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı verildi. 


İzmir merkezli Adana, Manisa, Gaziantep, Balıkesir, Uşak, Isparta, Sivas, Elazığ, Karabük, Kütahya, Denizli, Ankara, Bursa, Erzincan, Kayseri ve Afyonkarahisar'da eş zamanlı operasyonlarda şu ana kadar 53 şahıs gözaltına alındı. Diğer 9 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.