İnşaat alanında demir çalan hırsız faka bastı

ASAYİŞ 13.07.2018 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İnşaat alanında demir çalan hırsız faka bastı

Foto-ARŞİV

Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir inşaat alanındaki demirleri çalan hırsız suç üstü yakalandı. İnşaat alanında demirleri yüklerken yanına gelen kişiye inşaat sahibinden izin aldım yalanı bakın nasıl ortaya çıktı.   Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Acıpayam-Antalya karayolu üzerinde bulunan C.B.’ye ait inşaat alanından demir çalmak isteyen F.A. adlı zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.   Gözaltına alınan zanlı gerekli işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.   İNŞAAT SAHİBİ HİÇ İSTİFİNİ BOZMADI İddiaya göre hırsızlık zanlısı F.A. inşaat alanındaki bazı demir parçalarını çalmak üzereyken yanına bir kişi geldi ve ne yaptığını sordu. F.A. alandaki bazı demir parçalarını inşaat sahibinden izin aldıktan sonra almaya geldiğini belirtti. Bunun üzerine soru soran kişi alandan ayrıldı ve kısa süre sonra jandarma inşaat alanına baskın düzenledi ve F.A. gözaltına alındı.   İNŞAAT SAHİBİ İLE KONUŞTUĞUNDAN HABERSİZDİ İnşaat alanından demir parçalarını aracına yüklemeye çalışan F.A. yanına gelen ve ne yaptığını soran şahsın aslında inşaat alanının sahibi C.B.'nin olabileceğini hesaba katmamıştı. Yaşanan diyalog sonrası Jandarmaya ihbarda bulunan C.B. kendisine ait inşaat alanından demirleri çalmaya çalışan hırsızı suç üstü yakalattı.   Kaynak: Acıpayamgazetesi
Foto-ARŞİV

Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir inşaat alanındaki demirleri çalan hırsız suç üstü yakalandı. İnşaat alanında demirleri yüklerken yanına gelen kişiye inşaat sahibinden izin aldım yalanı bakın nasıl ortaya çıktı.

 

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Acıpayam-Antalya karayolu üzerinde bulunan C.B.’ye ait inşaat alanından demir çalmak isteyen F.A. adlı zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan zanlı gerekli işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

İNŞAAT SAHİBİ HİÇ İSTİFİNİ BOZMADI

İddiaya göre hırsızlık zanlısı F.A. inşaat alanındaki bazı demir parçalarını çalmak üzereyken yanına bir kişi geldi ve ne yaptığını sordu. F.A. alandaki bazı demir parçalarını inşaat sahibinden izin aldıktan sonra almaya geldiğini belirtti. Bunun üzerine soru soran kişi alandan ayrıldı ve kısa süre sonra jandarma inşaat alanına baskın düzenledi ve F.A. gözaltına alındı.

 

İNŞAAT SAHİBİ İLE KONUŞTUĞUNDAN HABERSİZDİ

İnşaat alanından demir parçalarını aracına yüklemeye çalışan F.A. yanına gelen ve ne yaptığını soran şahsın aslında inşaat alanının sahibi C.B.'nin olabileceğini hesaba katmamıştı. Yaşanan diyalog sonrası Jandarmaya ihbarda bulunan C.B. kendisine ait inşaat alanından demirleri çalmaya çalışan hırsızı suç üstü yakalattı.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.