İnşaattan 120 paket fayans çalan hırsızlar yakalandı

ASAYİŞ 24.03.2018 - 08:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İnşaattan 120 paket fayans çalan hırsızlar yakalandı

Denizli’de girdikleri inşaattan 120 paket fayans çalan 2 hırsızlık zanlısı yakalandı.   Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 8 Mart'ta Topraklık Mahallesi 627 Sokak üzerinde bulunan bir inşaattan fayans hırsızlığı yaşanması üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde olayı gerçekleştiren şahısların H.G. ve M.P. olduğunu belirledi. Ardından operasyon düzenleyen ekipler, şahısları Akköy Mahallesi'nde 120 paket çalıntı fayans ile birlikte yakaladı.  Operasyonun ardından gözaltına alınan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.   

Denizli’de girdikleri inşaattan 120 paket fayans çalan 2 hırsızlık zanlısı yakalandı.

 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 8 Mart'ta Topraklık Mahallesi 627 Sokak üzerinde bulunan bir inşaattan fayans hırsızlığı yaşanması üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde olayı gerçekleştiren şahısların H.G. ve M.P. olduğunu belirledi. Ardından operasyon düzenleyen ekipler, şahısları Akköy Mahallesi'nde 120 paket çalıntı fayans ile birlikte yakaladı. 


Operasyonun ardından gözaltına alınan 2 şahıs adliyeye sevk edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.