İnsanlık Ölmüş Dedirten Olay

DİĞER 20.07.2016 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İnsanlık Ölmüş Dedirten Olay

denizli haber / denizli 20 haber / İnsanlık Ölmüş Dedirten Olay

Denizli Çameli İlçesi’nde yaşanan olay sonrası bir grubun kahvede oyunlarına devam etmesi tepkilere neden oldu. Denizli'nin Çameli İçesi Belediye Parkı'nda epilepsi hastası 53 yaşındaki Kadir Gösteren parkta dinlendiği sırada düşüp bayıldı. Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Çameli İlçesi Belediye Parkı'nda epilepsi hastası 53 yaşındaki Kadir Gösteren parkta dinlendiği sırada düşüp bayıldı. İstanbul'da akraba ziyareti sonrası Çameli'ne geldiği belirtilen Gösteren'nin, hava değişimi sonrası hastalığından dolayı bayıldığı ifade edildi. Çevredeki vatandaşların Gösteren'nin düştüğünü gördüğü sırada hemen müdahalede bulunarak ambulans çağırdılar. Çevredeki vatandaşlar panik halinde Kadir Gösteren'e yardım ederken insanlık ölmüş dedirten bir hadise yaşandı. OYUNA DEVAM ETTİLER Parkta bir masada okey oynayan 4 kişi ve yanlarındaki 2 kişi olaya kayıtsız kaldılar ve hiçbir şey yokmuş gibi çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla okey oynamaya devam ettiler. Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından yaklaşık 3 saat sonra taburcu olan hastanın durumu iyi olduğu belirtildi. Kaynak: Sezgin Özdemir / Çameli Haber
denizli haber / denizli 20 haber / İnsanlık Ölmüş Dedirten Olay

Denizli Çameli İlçesi’nde yaşanan olay sonrası bir grubun kahvede oyunlarına devam etmesi tepkilere neden oldu.

Denizli'nin Çameli İçesi Belediye Parkı'nda epilepsi hastası 53 yaşındaki Kadir Gösteren parkta dinlendiği sırada düşüp bayıldı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Çameli İlçesi Belediye Parkı'nda epilepsi hastası 53 yaşındaki Kadir Gösteren parkta dinlendiği sırada düşüp bayıldı.

İstanbul'da akraba ziyareti sonrası Çameli'ne geldiği belirtilen Gösteren'nin, hava değişimi sonrası hastalığından dolayı bayıldığı ifade edildi. Çevredeki vatandaşların Gösteren'nin düştüğünü gördüğü sırada hemen müdahalede bulunarak ambulans çağırdılar. Çevredeki vatandaşlar panik halinde Kadir Gösteren'e yardım ederken insanlık ölmüş dedirten bir hadise yaşandı.

OYUNA DEVAM ETTİLER

Parkta bir masada okey oynayan 4 kişi ve yanlarındaki 2 kişi olaya kayıtsız kaldılar ve hiçbir şey yokmuş gibi çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla okey oynamaya devam ettiler. Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından yaklaşık 3 saat sonra taburcu olan hastanın durumu iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Sezgin Özdemir / Çameli Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.