İnsanlık Tarihine Damga Vurdu

GÜNDEM 09.11.2017 - 14:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İnsanlık Tarihine Damga Vurdu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tin; “Gazi Mustafa Kemal,  saygın bir lider ve eşsiz bir komutan olarak insanlık tarihine damga vuran istisna şahsiyetlerden birisidir” dedi.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanmasının 79. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda Milletvekili Şahin Tin; “İstiklal Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan, dahi bir devlet adamı ve hayatını ülkesine adamış cesur bir eylem adamı olan Ecdat yadigârı vatan topraklarımızın savunulmasında verdiği mücadeleyi tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalır. Atatürk, milletimizin istiklale kavuşma hayaline ve mücadelesine önderlik ederek zafere taşımıştır. Türkiye’nin bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Atatürk aziz milletimizi müşterek idealler etrafında bir araya getirmeyi başarmış ve Türkiye Cumhuriyetini sağlam temeller üzerine inşa etmiştir” dedi.   Daha Çok Çalışacağız   Atatürk’ün millet egemenliğinin her ne şartlar altında olursa olsun korunması ve savunulması gerektiğinin altını çizdiğine işaret eden Milletvekili Şahin Tin, “Atatürk’ün benim en büyük idealim dediği, Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hayalini bugün demokratik hedefler ışığında AK Parti iktidarı olarak bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle son dönemde istikrarlı bir büyüme gösteren ülkemiz, hemen her alanda gücüne güç katarak Dünya’da adından söz ettirir ve parmakla gösterilir hale gelmiştir. Ülkemizin geleceğine dair koyduğumuz tüm hedefleri yakalamak için var gücümüzle çalışmak ve mücadele etmek Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak ve onun izinden ayrılmamak anlamına gelir. Bugün ülkemizde tesis edilen milletimizin oluşturduğu gücün korunması, birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha kuvvetli olarak yaşatılmasıyla mümkün olacaktır. Bu vesileyle ebediyete irtihalinin 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tin; “Gazi Mustafa Kemal,  saygın bir lider ve eşsiz bir komutan olarak insanlık tarihine damga vuran istisna şahsiyetlerden birisidir” dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanmasının 79. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda Milletvekili Şahin Tin; “İstiklal Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan, dahi bir devlet adamı ve hayatını ülkesine adamış cesur bir eylem adamı olan Ecdat yadigârı vatan topraklarımızın savunulmasında verdiği mücadeleyi tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalır. Atatürk, milletimizin istiklale kavuşma hayaline ve mücadelesine önderlik ederek zafere taşımıştır. Türkiye’nin bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Atatürk aziz milletimizi müşterek idealler etrafında bir araya getirmeyi başarmış ve Türkiye Cumhuriyetini sağlam temeller üzerine inşa etmiştir” dedi.

 

Daha Çok Çalışacağız

 

Atatürk’ün millet egemenliğinin her ne şartlar altında olursa olsun korunması ve savunulması gerektiğinin altını çizdiğine işaret eden Milletvekili Şahin Tin, “Atatürk’ün benim en büyük idealim dediği, Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hayalini bugün demokratik hedefler ışığında AK Parti iktidarı olarak bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle son dönemde istikrarlı bir büyüme gösteren ülkemiz, hemen her alanda gücüne güç katarak Dünya’da adından söz ettirir ve parmakla gösterilir hale gelmiştir. Ülkemizin geleceğine dair koyduğumuz tüm hedefleri yakalamak için var gücümüzle çalışmak ve mücadele etmek Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak ve onun izinden ayrılmamak anlamına gelir. Bugün ülkemizde tesis edilen milletimizin oluşturduğu gücün korunması, birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha kuvvetli olarak yaşatılmasıyla mümkün olacaktır. Bu vesileyle ebediyete irtihalinin 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.