İran uyruklu iki hırsız telefon bayisini soydu

DENİZLİ 06.12.2016 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İran uyruklu iki hırsız telefon bayisini soydu

İran uyruklu iki hırsız telefon bayisini soydu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de bir cep telefonu bayisine giren iki İran uyruklu hırsız, kontür ve telefon kılıfı alma bahanesi ile girdikleri bayiden 500 liralık malzeme çaldı.     Cumartesi akşam saat 19.00 sularında Atatürk Caddesi’nde bulunan, Göktürk İletişim telefon bayisine gelen 2 İran uyruklu hırsız, kontür ve telefon kılıfı alma bahanesi ile dükkana girdi. İşletme sahibi İsa Göktürk’e önce telefon kılıfının olup olmadığını sordu. İsa Göktürk telefona uygun kılıfın olmadığını söyleyince, hırsızlar bu sefer kontür alma bahanesi ile oyalamaya çalıştı. Kampanyalar hakkında bilgi sorarak bazı ürünlerin olup olmadığını soran hırsızlara, Göktürk hem cevap verirken hem de malzemeleri göstermek için hareket edince, uzun ve iri cüsseli hırsız perdeleme yaparken diğer hırsız aldığı malzemeleri vücudunun çeşitli yerlerine sakladı.   Bu arada tezgaha geçen Göktürk, hırsızların verdikleri numaralara kontür yüklediği sırada iri cüsseli olan kişi sorularla oyalarken diğer hırsız çalma işlemine devam etti.  Verdikleri numaralardan birine 21 lira diğerine 31 lira kontür yüklettikten sonra 100 lira para veren hırsızlar para üstünü aldıktan sonra dışarı çıktılar.   MALZEMELERİN EKSİK OLDUĞUNU FARKETTİ Dükkanını soyan hırsızlar gittikten sonra malzemelerinin eksik olduğunu fark eden İsa Göktürk, kontrol ettiği malzemelerden hafıza kartı, şarj cihazları, batarya ve çeşitli aksesuar malzemelerinin çalındığını söyledi. Göktürk, “ Dükkanımdan yaklaşık 500 lira değerinde malzeme çalmışlar. Ben buna yanmıyorum. Çaldıkları ürünler dükkanımdaki malzemenin yüzde biri bile değil. Benim zoruma giden taraf, İran’dan gelip ülkemize sığınıyorlar, ekmeğimizi aşımızı yiyorlar, birde gelip bu şekilde hırsızlık yapmalarına kızıyorum. İnanın bunu ihtiyaç sahibi bir Türk vatandaşımız yapmış olsaydı hiç önemsemezdim” dedi.   TELEFONA CEVAP VERMEDİLER İsa Göktürk, olayı anladıktan sonra kontür yüklediği hırsızları aradı. Ama cevap vermediler. Daha sonra ‘çaldığınız ürünlerin parasını getirin, yoksa polise şikayet edeceğim’ şeklinde mesaj attığını belirten Göktürk, cevap olarak, “tamam abi getireceğim, ben geri geldim paranı vermek için yoktun” diye mesaj atmışlar. Polise bilgi veren Göktürk, ifade verilmek üzere Sevindik Karakoluna çağrılmış.
İran uyruklu iki hırsız telefon bayisini soydu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de bir cep telefonu bayisine giren iki İran uyruklu hırsız, kontür ve telefon kılıfı alma bahanesi ile girdikleri bayiden 500 liralık malzeme çaldı.

 

 

Cumartesi akşam saat 19.00 sularında Atatürk Caddesi’nde bulunan, Göktürk İletişim telefon bayisine gelen 2 İran uyruklu hırsız, kontür ve telefon kılıfı alma bahanesi ile dükkana girdi. İşletme sahibi İsa Göktürk’e önce telefon kılıfının olup olmadığını sordu. İsa Göktürk telefona uygun kılıfın olmadığını söyleyince, hırsızlar bu sefer kontür alma bahanesi ile oyalamaya çalıştı. Kampanyalar hakkında bilgi sorarak bazı ürünlerin olup olmadığını soran hırsızlara, Göktürk hem cevap verirken hem de malzemeleri göstermek için hareket edince, uzun ve iri cüsseli hırsız perdeleme yaparken diğer hırsız aldığı malzemeleri vücudunun çeşitli yerlerine sakladı.

 

Bu arada tezgaha geçen Göktürk, hırsızların verdikleri numaralara kontür yüklediği sırada iri cüsseli olan kişi sorularla oyalarken diğer hırsız çalma işlemine devam etti.  Verdikleri numaralardan birine 21 lira diğerine 31 lira kontür yüklettikten sonra 100 lira para veren hırsızlar para üstünü aldıktan sonra dışarı çıktılar.

 

MALZEMELERİN EKSİK OLDUĞUNU FARKETTİ

Dükkanını soyan hırsızlar gittikten sonra malzemelerinin eksik olduğunu fark eden İsa Göktürk, kontrol ettiği malzemelerden hafıza kartı, şarj cihazları, batarya ve çeşitli aksesuar malzemelerinin çalındığını söyledi. Göktürk, “ Dükkanımdan yaklaşık 500 lira değerinde malzeme çalmışlar. Ben buna yanmıyorum. Çaldıkları ürünler dükkanımdaki malzemenin yüzde biri bile değil. Benim zoruma giden taraf, İran’dan gelip ülkemize sığınıyorlar, ekmeğimizi aşımızı yiyorlar, birde gelip bu şekilde hırsızlık yapmalarına kızıyorum. İnanın bunu ihtiyaç sahibi bir Türk vatandaşımız yapmış olsaydı hiç önemsemezdim” dedi.

 

TELEFONA CEVAP VERMEDİLER

İsa Göktürk, olayı anladıktan sonra kontür yüklediği hırsızları aradı. Ama cevap vermediler. Daha sonra ‘çaldığınız ürünlerin parasını getirin, yoksa polise şikayet edeceğim’ şeklinde mesaj attığını belirten Göktürk, cevap olarak, “tamam abi getireceğim, ben geri geldim paranı vermek için yoktun” diye mesaj atmışlar. Polise bilgi veren Göktürk, ifade verilmek üzere Sevindik Karakoluna çağrılmış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.