İş adamından Arıkaya İlkokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımı

DENİZLİ 13.01.2018 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İş adamından Arıkaya İlkokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımı

Denizli’nin Çameli İlçesine bağlı Arıkaya Mahallesinde Arıkaya İlkokulunda eğitim görmekte olan 20 öğrenciye İstanbullu iş adamından kışlık kıyafet yardımı yapıldı.    Çameli ilçesinde Abdülmelik Akkan tarafından organize edilerek,ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet temini için destek talebini geri çevirmeyen iş adamı Erol Turgut öğrencilere yardım eli uzattı.Yapılan yardımlara Sinan Akın ve Eyüp Yılmaz aracı olarak Çameli'ne getirildi.   İstanbullu iş adamı Erol Turgut kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının kıyafet ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Arıkaya Mahallesinde belirlenen 20 Öğrenciye Kışlık kıyafet yardımı yapıldığını belirtti. "Bu yıl da ihtiyaç sahibi çocuklarımı sevindirmek istedik" dedi.   Yardım Organizasyonun da yer alan Çameli ilçesinden Fakirin Torunu Halkın dilinde Robin Hood olan Abdülmelik Akkan "Böyle bir yardımın öğrencilere ulaştırmaktan memnunum. Öğrencilere dağıtılmak üzere gelen paketleri okul müdürüne teslim ettik. Bizleri kırmayarak yardımlarını esirgemeyen değerli dostum İşadamı Erol Turgut’a teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin. Öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Gecen dönemde de buna benzer faaliyetlerim oldu. Birçok yardımsever ve gönüllülerden yardım kolileri aldım. Bu tür faaliyetleri önümüzdeki dönemlerde de sürdürmeyi düşünüyorum" dedi.  

Denizli’nin Çameli İlçesine bağlı Arıkaya Mahallesinde Arıkaya İlkokulunda eğitim görmekte olan 20 öğrenciye İstanbullu iş adamından kışlık kıyafet yardımı yapıldı. 

 

Çameli ilçesinde Abdülmelik Akkan tarafından organize edilerek,ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet temini için destek talebini geri çevirmeyen iş adamı Erol Turgut öğrencilere yardım eli uzattı.Yapılan yardımlara Sinan Akın ve Eyüp Yılmaz aracı olarak Çameli'ne getirildi.

 

İstanbullu iş adamı Erol Turgut kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının kıyafet ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Arıkaya Mahallesinde belirlenen 20 Öğrenciye Kışlık kıyafet yardımı yapıldığını belirtti. "Bu yıl da ihtiyaç sahibi çocuklarımı sevindirmek istedik" dedi.

 

Yardım Organizasyonun da yer alan Çameli ilçesinden Fakirin Torunu Halkın dilinde Robin Hood olan Abdülmelik Akkan "Böyle bir yardımın öğrencilere ulaştırmaktan memnunum. Öğrencilere dağıtılmak üzere gelen paketleri okul müdürüne teslim ettik. Bizleri kırmayarak yardımlarını esirgemeyen değerli dostum İşadamı Erol Turgut’a teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin. Öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Gecen dönemde de buna benzer faaliyetlerim oldu. Birçok yardımsever ve gönüllülerden yardım kolileri aldım. Bu tür faaliyetleri önümüzdeki dönemlerde de sürdürmeyi düşünüyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.