İşadamı Ali Filiz hayatını kaybetti

YAŞAM 10.08.2020 - 07:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İşadamı Ali Filiz hayatını kaybetti

Denizli’de Milli Görüş’ün öncülerinden ve iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile bilinen Ali Filiz hayatını kaybetti.   Ak Parti Denizli il Başkanı Necip Filiz'in babası Ali Filiz, gece 01.00 gibi hayatını kaybetti. Ali Filiz'in bir süredir Ankara'da hastanede tedavi altında olduğu fakat bu gece tedavilere cevap vermeyerek hayatını kaybettiği belirtildi. Necip Filiz babası Ali Filiz'in vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin duyulması üzerine ailesi ve sevenleri derin üzüntü yaşadı.   Ali Filiz’in cenazesi bugün saat 16:00 da Pamukkale Üniversitesi Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası İlbade mezarlığına defnedileceği belirtildi.   ALİ FİLİZ KİMDİR? Ali Filiz 1999 yılında Saadet Partisi’nden Denizli Belediye Başkan Adayı olmuş ve seçime “Ali Filiz, su gibi temiz” sloganı ile girmişti. Ali Filiz 2004 yılında da SP tarafından Denizli Belediye Başkan Adayı gösterildi. MÜSİAD Denizli kurucu başkanıdır. 1983 yılında "Fatih Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş." ismiyle kurulmuş ferforje sektörünün kurucusu ve öncüsü olmuştur.  

Denizli’de Milli Görüş’ün öncülerinden ve iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile bilinen Ali Filiz hayatını kaybetti.

 

Ak Parti Denizli il Başkanı Necip Filiz'in babası Ali Filiz, gece 01.00 gibi hayatını kaybetti. Ali Filiz'in bir süredir Ankara'da hastanede tedavi altında olduğu fakat bu gece tedavilere cevap vermeyerek hayatını kaybettiği belirtildi. Necip Filiz babası Ali Filiz'in vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin duyulması üzerine ailesi ve sevenleri derin üzüntü yaşadı.

 

Ali Filiz’in cenazesi bugün saat 16:00 da Pamukkale Üniversitesi Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası İlbade mezarlığına defnedileceği belirtildi.

 

ALİ FİLİZ KİMDİR?


Ali Filiz 1999 yılında Saadet Partisi’nden Denizli Belediye Başkan Adayı olmuş ve seçime “Ali Filiz, su gibi temiz” sloganı ile girmişti. Ali Filiz 2004 yılında da SP tarafından Denizli Belediye Başkan Adayı gösterildi.


MÜSİAD Denizli kurucu başkanıdır.
1983 yılında "Fatih Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş." ismiyle kurulmuş ferforje sektörünün kurucusu ve öncüsü olmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.