İşi Öğrenecekleri Yerde İstihdam Edilecekler

EKONOMİ 28.03.2018 - 16:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İşi Öğrenecekleri Yerde İstihdam Edilecekler

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden “İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı.   Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden “İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı. Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden "İşbaşı Eğitim Programı" kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı. Program sonunda firma 30 kişiden en az 15'ni istihdam edeceği taahhüdünde bulundu.   Kentte faaliyet gösteren firmalardan birinde işe başlayacak olan vatandaşlar işi öğrenecekleri süre boyunca sigorta ve maaş giderlerini İŞKUR karşılayacak. İŞKUR katılımcılara firmada çalıştıkları her gün için 61,65 TL olmak üzere aylık ödeme yapacak. İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri de program süresi boyunca İŞKUR tarafından karşılanacak. İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmada altı aylık programın sonunda işi öğrenen ve aynı işyerinde çalışmaya devam etmek isteyen bireyler mevcut firma tarafından istihdam edilecek. Programa başlayan kişilerden en az yüzde 50'sini kendi firmasında istihdam edeceğini taahhüt eden firma yetkilisi program sonrası istihdamı gerçekleştirirken ayrıca istihdam teşviklerinden de yararlanacak.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden “İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı.

 

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden “İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı. Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden "İşbaşı Eğitim Programı" kapsamında 30 kişi daha iş başı yaptı. Program sonunda firma 30 kişiden en az 15'ni istihdam edeceği taahhüdünde bulundu.

 

Kentte faaliyet gösteren firmalardan birinde işe başlayacak olan vatandaşlar işi öğrenecekleri süre boyunca sigorta ve maaş giderlerini İŞKUR karşılayacak. İŞKUR katılımcılara firmada çalıştıkları her gün için 61,65 TL olmak üzere aylık ödeme yapacak. İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri de program süresi boyunca İŞKUR tarafından karşılanacak. İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmada altı aylık programın sonunda işi öğrenen ve aynı işyerinde çalışmaya devam etmek isteyen bireyler mevcut firma tarafından istihdam edilecek. Programa başlayan kişilerden en az yüzde 50'sini kendi firmasında istihdam edeceğini taahhüt eden firma yetkilisi program sonrası istihdamı gerçekleştirirken ayrıca istihdam teşviklerinden de yararlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.