İsmet Yılmaz'dan TEOG ile ilgili yeni açıklama!

EĞİTİM 20.09.2017 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İsmet Yılmaz'dan TEOG ile ilgili yeni açıklama!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Benim de TEOG'dan geçmiş evladım var. TEOG'un ne olduğunu bilirim, damdan düşmüşüz" dedi. Yılmaz, Türkiye'nin eğitim seviyesinin geçmiş yıllara göre kat kat iyi olduğunu belirtti.    Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TRT Haber'de eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.   Bakan Yılmaz, TEOG'un kaldırılmasına ilişkin olarka, "Mevcut yaşadığımız durumun bir resmini çekelim. Benim de TEOG'dan geçmiş evladım var, TEOG'un ne olduğunu ne olmadığını bilirim. Damdan düşmüşüz" ifadesini kullandı.   Yılmaz, "25 yaşına kadar bir sınavdan bir sınava gidiyor. Spor yapabiliyor mu?" şeklinde konuştu.   Yılmaz'ın konuşmasından satır başları şöyle: Türkiye'nin şu andaki eğitim seviyesi, geçmiş yıllardan çok çok ileridedir. 2002'de yaşam ömrü ortalaması 75.5'ti, şimdi yaş 78'i geçti. Eğitirseniz insanınız daha uzun yaşar. 18 milyon evladımızın hiçbirisinin kaygı duymasını istemem. Üniversiteye gitmese dahi donanımlı gençler yetiştirebilmemiz lazım. Eğitim isteminin kalitesini artırmak için bu sınav sitemini değiştirmek zorundayız. Yeni liseye geçiş sistemi üzerinde çalışıyoruz.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Benim de TEOG'dan geçmiş evladım var. TEOG'un ne olduğunu bilirim, damdan düşmüşüz" dedi. Yılmaz, Türkiye'nin eğitim seviyesinin geçmiş yıllara göre kat kat iyi olduğunu belirtti. 

 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TRT Haber'de eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

 

Bakan Yılmaz, TEOG'un kaldırılmasına ilişkin olarka, "Mevcut yaşadığımız durumun bir resmini çekelim. Benim de TEOG'dan geçmiş evladım var, TEOG'un ne olduğunu ne olmadığını bilirim. Damdan düşmüşüz" ifadesini kullandı.

 

Yılmaz, "25 yaşına kadar bir sınavdan bir sınava gidiyor. Spor yapabiliyor mu?" şeklinde konuştu.

 

Yılmaz'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Türkiye'nin şu andaki eğitim seviyesi, geçmiş yıllardan çok çok ileridedir.

2002'de yaşam ömrü ortalaması 75.5'ti, şimdi yaş 78'i geçti. Eğitirseniz insanınız daha uzun yaşar.

18 milyon evladımızın hiçbirisinin kaygı duymasını istemem.

Üniversiteye gitmese dahi donanımlı gençler yetiştirebilmemiz lazım.

Eğitim isteminin kalitesini artırmak için bu sınav sitemini değiştirmek zorundayız. Yeni liseye geçiş sistemi üzerinde çalışıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.