İstanbul’dan Denizli’ye hayırda buluştular

KÜLTÜR 27.10.2018 - 21:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İstanbul’dan Denizli’ye hayırda buluştular

ÖZEL HABER: MELİK EVREN   İstanbul’da yaşayan Yazılım Mühendisi Ahmet Solbaş ve ailesi, 13 yıl önce trafik kazasında kaybettiği babasının hayrına Denizli’de Mevlit okutarak yemek verdi.   İstanbul'da yasayan yazilim muhendisi Ahmet Solbaş, eşi Avukat Goksu Solbaş ve ailesi Zeynep Sungur , Gürbüz Sungur ile Baldızı Avukat Burcin Sungur, 13 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Tuncay Solbaş için mevlit okutarak yemek verdi.  Babası Tuncay Solbaş’ı 2005 yılında trafik kazasında kaybeden Ahmet Solbaş, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı 13 yıl önce. Babasını hiç unutmadı Ahmet Solbaş. Büyüdü, okudu ve evlendi. Burdurlu bir aile olmalarına rağmen babasının mezarı Denizli’de olduğu için ve Denizli’yi çok sevdikleri için Delikliçınar Yeni Cami’de mevlit okuttu ve yemek verdi.  Solbaş, babasını hiç unutmadığını belirterek, “Babam normal bir işçiydi. Alıveriş merkezlerine dağıtım yapan biriydi. Küçükken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. 11 yaşında kaybettim babamı. Küçüktüm kaybettiğimde. Onu çok özledim. Allah rahmet eylesin. Aynı zamanda babamın mezarına da gittim ve dua ettim” dedi.     EŞİ, KAYINBABASI,  KAYNANASI VE BALDIZI HEP DESTEK VERDİ   Eşi Göksü Solbaş, kaynanası Zeynep Sungur, baldızı Burçin Sungur birlikte Denizli’ye geldiklerini dile getiren Solbaş, “Denizli’den hiç kopmadım, ara ara ziyaretlere geldim. Denizli ikinci memleketim sayılır. Bu nedenle Allah hayrımızı kabul etsin.  Eşim Göksu hanım her konuda olduğu gibi mevlit verme konusunda da çok büyük destekleri oldu. Bu nedenle hem eşimi ve ailesini çok seviyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Kaynanam, baldızım ve kayınbabamı çok seviyorum. Onlarında çok büyük destekleri oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eşimin babasi olan babam Gürbüz Sungur'a da çok tetekkür ederim, yanimda oldugu için onu da çok seviyorum ” diye konuştu.   “KAYINBABAMI GÖREMEDİM AMA EN AZINDAN MEZARINA GELİYORUM” Ahmet Solbaş’ın eşi Avukat Göksu Solbaş, ailesiyle birlikte eşini yalnız bırakmadı. Göksu Solbaş, “Kayınbabamı göremedim, en azından mezarı başına gelerek dua ettik, eşim, annem ve ablamla birlikte Denizli’de birlikte mevlit okutarak yemek verdik. Allah kabul eylesin. Allah rahmet eylesin. Eşimi çok seviyorum her zaman ailesi olarak arkasındayız” şeklinde konuştu.   “O BENİM DAMADIM DEĞİL, OĞLUM”   Damadını öz oğlu gibi sevdiğini dile getiren Solbaş’ın kaynanası Zeynep Sungur şöyle konuştu: “Biz onu evladımız gibi seviyoruz. Damat değil, benim oğlum. Her zaman yanındayız. Kendisini çok seviyoruz. Ailesini çok seviyoruz. O nedenle buradayız. Her zaman olduğu gibi yine yanındayız.”    “BALDIZ DEĞİL KIZ KARDEŞ” Ahmet Solbas’ın baldızı Avukat Burçin Sungur, eniştesi tarafından çok sevilen biri. Eşi gibi Avukat olan baldızı Burçin Sungur ise şunları söyledi: “Kız kardeşim, annem ve ben eniştemin rahmetli babası için Denizli’deyiz. Mevlit verdik. Allah kabul etsin. Kardeslerimin ikisini de birbirinden çok seviyorum."   

ÖZEL HABER: MELİK EVREN

 

İstanbul’da yaşayan Yazılım Mühendisi Ahmet Solbaş ve ailesi, 13 yıl önce trafik kazasında kaybettiği babasının hayrına Denizli’de Mevlit okutarak yemek verdi.  


İstanbul'da yasayan yazilim muhendisi Ahmet Solbaş, eşi Avukat Goksu Solbaş ve ailesi Zeynep Sungur , Gürbüz Sungur ile Baldızı Avukat Burcin Sungur, 13 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Tuncay Solbaş için mevlit okutarak yemek verdi. 
Babası Tuncay Solbaş’ı 2005 yılında trafik kazasında kaybeden Ahmet Solbaş, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı 13 yıl önce. Babasını hiç unutmadı Ahmet Solbaş. Büyüdü, okudu ve evlendi. Burdurlu bir aile olmalarına rağmen babasının mezarı Denizli’de olduğu için ve Denizli’yi çok sevdikleri için Delikliçınar Yeni Cami’de mevlit okuttu ve yemek verdi.  Solbaş, babasını hiç unutmadığını belirterek, “Babam normal bir işçiydi. Alıveriş merkezlerine dağıtım yapan biriydi. Küçükken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. 11 yaşında kaybettim babamı. Küçüktüm kaybettiğimde. Onu çok özledim. Allah rahmet eylesin. Aynı zamanda babamın mezarına da gittim ve dua ettim” dedi.

 

 

EŞİ, KAYINBABASI,  KAYNANASI VE BALDIZI HEP DESTEK VERDİ

 

Eşi Göksü Solbaş, kaynanası Zeynep Sungur, baldızı Burçin Sungur birlikte Denizli’ye geldiklerini dile getiren Solbaş, “Denizli’den hiç kopmadım, ara ara ziyaretlere geldim. Denizli ikinci memleketim sayılır. Bu nedenle Allah hayrımızı kabul etsin.  Eşim Göksu hanım her konuda olduğu gibi mevlit verme konusunda da çok büyük destekleri oldu. Bu nedenle hem eşimi ve ailesini çok seviyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Kaynanam, baldızım ve kayınbabamı çok seviyorum. Onlarında çok büyük destekleri oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eşimin babasi olan babam Gürbüz Sungur'a da çok tetekkür ederim, yanimda oldugu için onu da çok seviyorum ” diye konuştu.

 


“KAYINBABAMI GÖREMEDİM AMA EN AZINDAN MEZARINA GELİYORUM”


Ahmet Solbaş’ın eşi Avukat Göksu Solbaş, ailesiyle birlikte eşini yalnız bırakmadı. Göksu Solbaş, “Kayınbabamı göremedim, en azından mezarı başına gelerek dua ettik, eşim, annem ve ablamla birlikte Denizli’de birlikte mevlit okutarak yemek verdik. Allah kabul eylesin. Allah rahmet eylesin. Eşimi çok seviyorum her zaman ailesi olarak arkasındayız” şeklinde konuştu.

 


“O BENİM DAMADIM DEĞİL, OĞLUM”

 

Damadını öz oğlu gibi sevdiğini dile getiren Solbaş’ın kaynanası Zeynep Sungur şöyle konuştu: “Biz onu evladımız gibi seviyoruz. Damat değil, benim oğlum. Her zaman yanındayız. Kendisini çok seviyoruz. Ailesini çok seviyoruz. O nedenle buradayız. Her zaman olduğu gibi yine yanındayız.” 

 


“BALDIZ DEĞİL KIZ KARDEŞ”
Ahmet Solbas’ın baldızı Avukat Burçin Sungur, eniştesi tarafından çok sevilen biri. Eşi gibi Avukat olan baldızı Burçin Sungur ise şunları söyledi: “Kız kardeşim, annem ve ben eniştemin rahmetli babası için Denizli’deyiz. Mevlit verdik. Allah kabul etsin. Kardeslerimin ikisini de birbirinden çok seviyorum." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.