İşte Oraletin Faydaları

SAĞLIK 23.09.2016 - 12:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İşte Oraletin Faydaları

denizli 20 haber / denizli haber / İşte Oraletin Faydaları

Oraletin Faydaları Yoktur, Zararıda yoktur. Çocuklara Kahve ve çay içme alışkanlığı kazandırmamak için İkram edilen bir içecektir. Yıllar geçtikçe rağbeti azalan bir içecek türüdür. Çay ve Kahve gibi içecekler içerisinde zararsız olduğu için çocukların tüketmesinde her hangi bir zarar görünmemektedir.     Oralet kimyasal olarak üretilmektedir.   1960’lı yıllardan bu yana 7’den 70’e tüm kalplerde yer edinmiş bir marka olan Oralet, toz içecek çeşitleriyle ev dışı kullanım sektöründe yer alıyor. Portakal, Limon ve Vişne çeşitleriyle 450g’lık ambalajla tüketicilere sunulan Oralet Toz İçecek’i ister sıcak ister soğuk, günün her saatinde keyifle yudumlayabilirsiniz.
denizli 20 haber / denizli haber / İşte Oraletin Faydaları

Oraletin Faydaları Yoktur, Zararıda yoktur. Çocuklara Kahve ve çay içme alışkanlığı kazandırmamak için İkram edilen bir içecektir.

Yıllar geçtikçe rağbeti azalan bir içecek türüdür. Çay ve Kahve gibi içecekler içerisinde zararsız olduğu için çocukların tüketmesinde her hangi bir zarar görünmemektedir.

 

 

Oralet kimyasal olarak üretilmektedir.

 

1960’lı yıllardan bu yana 7’den 70’e tüm kalplerde yer edinmiş bir marka olan Oralet, toz içecek çeşitleriyle ev dışı kullanım sektöründe yer alıyor. Portakal, Limon ve Vişne çeşitleriyle 450g’lık ambalajla tüketicilere sunulan Oralet Toz İçecek’i ister sıcak ister soğuk, günün her saatinde keyifle yudumlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.