İstifa eden MHP Pamukkale başkan yardımcısının ihracı istendi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2016 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İstifa eden MHP Pamukkale başkan yardımcısının ihracı istendi

denizli haber / denizli 20 haber / İstifa eden MHP Pamukkale başkan yardımcısının ihracı istendi

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Denizli Pamukkale ilçe Başkan Yardımcılığını yapan ve yaklaşık bir yıl önce istifa eden Muhammet Aydoğdu, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.  MHP’de bir süre Pamukkale ilçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Aydoğdu, görevinden istifa etmesine rağmen kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
denizli haber / denizli 20 haber / İstifa eden MHP Pamukkale başkan yardımcısının ihracı istendi

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Denizli Pamukkale ilçe Başkan Yardımcılığını yapan ve yaklaşık bir yıl önce istifa eden Muhammet Aydoğdu, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. 


MHP’de bir süre Pamukkale ilçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Aydoğdu, görevinden istifa etmesine rağmen kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.