İstihbarat ve Güvenlik Zafiyeti Ön Planda

DİĞER 18.12.2016 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İstihbarat ve Güvenlik Zafiyeti Ön Planda

denizli haber / denizli 20 haber / İstihbarat ve Güvenlik Zafiyeti Ön Planda

Şeb-i Arus Hz. Mevlâna'a sevenlerine ve gönül dostlarına kutlu olsun. Vakt-i şerîf hayr ola, hayırlar feth ola, şerler def ola. Allah-u azimuşşan esması ile kalplerimiz pûrnur ola, Şeb-i Arus Mübarek ola, Dem-i Hazreti Mevlâna Sırr-i Şems-i Tebrizî Kerem-i imam-ı Ali ve Şefaati Muhammedin Resuallahi-Nebi... Huuuu… Bugün ki, yazım da, Şeb-i Arus ve Mevlana Hazretlerini yazacaktım. İstanbul Beşiktaş’ta yapılan iki bombalı saldırı sonrası 37 Polisimiz, 7 Sivil vatandaş, 44 Şehitlerimizin üzerinden bir hafta geçmeden Cumartesi günü sabah Kayseri de, çarşı iznine çıkan askerlerin araçlarının yanında patlatılan bombalı araç ve içindeki canlı bombanın patlaması sonucu 14 Askerimiz Şehit oldu. 55 asker ve insanımız yaralandı. Araçlardaki maddi hasarlarda bir o kadar…   Acılı günlerde konuşacak söz bulamayan insanlar; “Sözün bittiği yerdeyiz” derler. Ben ise hayır; “Sözün başladığı yerdeyiz” diyorum. Esas Türk Milleti olarak sözün başlaması, top yekûn teröre karşı sesimizi, gücümüzü, birlik ve Milli Birliğimizin göstermenin Türkiye için beraber olduğumuzu göstermenin tam zamdır…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / İstihbarat ve Güvenlik Zafiyeti Ön Planda

Şeb-i Arus Hz. Mevlâna'a sevenlerine ve gönül dostlarına kutlu olsun. Vakt-i şerîf hayr ola, hayırlar feth ola, şerler def ola. Allah-u azimuşşan esması ile kalplerimiz pûrnur ola, Şeb-i Arus Mübarek ola, Dem-i Hazreti Mevlâna Sırr-i Şems-i Tebrizî Kerem-i imam-ı Ali ve Şefaati Muhammedin Resuallahi-Nebi... Huuuu… Bugün ki, yazım da, Şeb-i Arus ve Mevlana Hazretlerini yazacaktım. İstanbul Beşiktaş’ta yapılan iki bombalı saldırı sonrası 37 Polisimiz, 7 Sivil vatandaş, 44 Şehitlerimizin üzerinden bir hafta geçmeden Cumartesi günü sabah Kayseri de, çarşı iznine çıkan askerlerin araçlarının yanında patlatılan bombalı araç ve içindeki canlı bombanın patlaması sonucu 14 Askerimiz Şehit oldu. 55 asker ve insanımız yaralandı. Araçlardaki maddi hasarlarda bir o kadar…

 

Acılı günlerde konuşacak söz bulamayan insanlar; “Sözün bittiği yerdeyiz” derler. Ben ise hayır; “Sözün başladığı yerdeyiz” diyorum. Esas Türk Milleti olarak sözün başlaması, top yekûn teröre karşı sesimizi, gücümüzü, birlik ve Milli Birliğimizin göstermenin Türkiye için beraber olduğumuzu göstermenin tam zamdır…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.