İstiklal Marşı'nı En Güzel Çamelili Öğrenci Okuyarak Denizli Birincisi Oldu

EĞİTİM 14.03.2020 - 19:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İstiklal Marşı'nı En Güzel Çamelili Öğrenci Okuyarak Denizli Birincisi Oldu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce il genelinde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yapılan ezbere okuma yarışmasında Çameli Atatürk Ortaokulu öğrencisi Damla Eriş il birincisi oldu.   Damla Eriş Perşembe günü Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 99. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programına katılarak İstiklal Marşını okumuş ve Denizli Valisi Sayın Hasan Karahan tarafından ödüllendirildi. Okul Müdürü Bekir Özdemir "Okulumuzu ve ilçemizi temsil eden öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Emin Akyol'a teşekkür ediyorum" dedi.  

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce il genelinde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yapılan ezbere okuma yarışmasında Çameli Atatürk Ortaokulu öğrencisi Damla Eriş il birincisi oldu.

 

Damla Eriş Perşembe günü Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 99. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programına katılarak İstiklal Marşını okumuş ve Denizli Valisi Sayın Hasan Karahan tarafından ödüllendirildi. Okul Müdürü Bekir Özdemir "Okulumuzu ve ilçemizi temsil eden öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Emin Akyol'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.