İtfaiye personelinden Orman Müdürlüğü personeline yangın eğitimi

EĞİTİM 08.08.2019 - 14:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İtfaiye personelinden Orman Müdürlüğü personeline yangın eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Amirleri Bahar ve Tokat’tan, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi.   Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde,  Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Eğitim Personeli Harun Bahar ve Samet Tokat tarafından "Temel Yangın Bilgisi, İş Yeri Yangın Bilgisi, İş Yeri Durum Ekipleri, Y.S.C Kullanımı ve Yangın Söndürme Uygulamaları" konularında eğitim verdi.     Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde  konferans salonunda gerçekleşen eğitimde, müdürlükte görevli personellere, yangın ve yangın sırasında yapılması gerekenler anlatıldı. Yangın nedenleri ve yangın başladığında yapılması gerekenler, atılacak adımlar hakkında bilgilerin yanı sıra, temel ilk yardım eğitimleri hakkında öğretici bilgilendirmeler yapıldı.      İtfaiye personelleri tarafından uygulamalı olarak anlatılan eğitimde, yangın olayları, yangının nedenleri ve alınacak tedbirler, oto gaz ve doğal gaz kullanımı, gaz ve duman dolu ortamda hareket tarzı, yangın söndürme materyalleri, yangından kişi ya da önemli malzemeleri kurtarma faaliyetleri, taşınabilir yangın söndürme cihazlarının özellikleri, müdahale uygulaması konularına yer verildi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Amirleri Bahar ve Tokat’tan, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi.

 

Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde,  Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Eğitim Personeli Harun Bahar ve Samet Tokat tarafından "Temel Yangın Bilgisi, İş Yeri Yangın Bilgisi, İş Yeri Durum Ekipleri, Y.S.C Kullanımı ve Yangın Söndürme Uygulamaları" konularında eğitim verdi.

 

 

Çameli Orman İşletme Müdürlüğünde  konferans salonunda gerçekleşen eğitimde, müdürlükte görevli personellere, yangın ve yangın sırasında yapılması gerekenler anlatıldı. Yangın nedenleri ve yangın başladığında yapılması gerekenler, atılacak adımlar hakkında bilgilerin yanı sıra, temel ilk yardım eğitimleri hakkında öğretici bilgilendirmeler yapıldı.

 

 

 İtfaiye personelleri tarafından uygulamalı olarak anlatılan eğitimde, yangın olayları, yangının nedenleri ve alınacak tedbirler, oto gaz ve doğal gaz kullanımı, gaz ve duman dolu ortamda hareket tarzı, yangın söndürme materyalleri, yangından kişi ya da önemli malzemeleri kurtarma faaliyetleri, taşınabilir yangın söndürme cihazlarının özellikleri, müdahale uygulaması konularına yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.