İtfaiyeden Denizli için sağanak yağış uyarısı

DENİZLİ 08.10.2020 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İtfaiyeden Denizli için sağanak yağış uyarısı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 15 ila 30 derece arası değişirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından da bugün için sağanak yağış uyarısı yapıldı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bugün ve Cuma günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı Denizli’de ikinci uyarı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan geldi. Sağanak yağışa karşı uyarıda bulunan İtfaiye vatandaşların doğacak olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.   Yapılan açıklamada;   VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !!!! Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün aksam saatlerinden sonra ilimizde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gurultulu sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İfadeleri yer aldı.     Denizli'de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 15 ila 30 derece arası değişirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından da bugün için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bugün ve Cuma günü gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı Denizli’de ikinci uyarı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan geldi. Sağanak yağışa karşı uyarıda bulunan İtfaiye vatandaşların doğacak olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını istedi.

 

Yapılan açıklamada;

 

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !!!!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün aksam saatlerinden sonra ilimizde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gurultulu sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İfadeleri yer aldı.

 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.