İYİ Parti’de 5 ilçe başkan adayı açıklandı

DENİZLİ 05.01.2019 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İYİ Parti’de 5 ilçe başkan adayı açıklandı

Son dakika! 31 Mart seçimlerinde, birçok bölgede CHP ile işbirliği yapacak olan İYİ Parti, 7'si il olmak üzere toplam 99 belediye başkan adayını daha açıkladı. 99 isim arasında Denizli’den 5 ilçe belediye başkan adayı da var.     Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin partilerin aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. CHP ile iş birliğine giden İYİ Parti, birçok adayını açıklamıştı. İYİ Parti, 7'si il olmak üzere toplam 99 belediye başkan adayını daha açıkladı.   AÇIKLADIĞI 7 İL   İYİ Parti, Aksaray'dan Özhan Türemiş, Ardahan'dan Mete Özdemir, Bayburt'tan Yunus Özyılmaz, Düzce'den Ömer Küçük, Karaman'dan Zühtü Bahadır Bayraç, Kilis'ten Ahmet Nalçacıoğlu, Siirt'ten Ahmet Özgür'ü aday gösterdi.   DENİZLİ’DE 5 İLÇEDE ADAYLAR AÇIKLANDI   Denizli’de Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli ve Çardak ilçelerinde belediye başkan adayları açıklandı. İşte o isimler; BAKLAN: Mehmet Yağcı BEYAĞAÇ: İsmet Şener ÇAL: Mehmet Öztürk ÇAMELİ: Ender Yılmaz ÇARDAK: Erdil Cengiz

Son dakika! 31 Mart seçimlerinde, birçok bölgede CHP ile işbirliği yapacak olan İYİ Parti, 7'si il olmak üzere toplam 99 belediye başkan adayını daha açıkladı. 99 isim arasında Denizli’den 5 ilçe belediye başkan adayı da var.

 

 

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin partilerin aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. CHP ile iş birliğine giden İYİ Parti, birçok adayını açıklamıştı. İYİ Parti, 7'si il olmak üzere toplam 99 belediye başkan adayını daha açıkladı.

 

AÇIKLADIĞI 7 İL

 

İYİ Parti, Aksaray'dan Özhan Türemiş, Ardahan'dan Mete Özdemir, Bayburt'tan Yunus Özyılmaz, Düzce'den Ömer Küçük, Karaman'dan Zühtü Bahadır Bayraç, Kilis'ten Ahmet Nalçacıoğlu, Siirt'ten Ahmet Özgür'ü aday gösterdi.

 

DENİZLİ’DE 5 İLÇEDE ADAYLAR AÇIKLANDI

 

Denizli’de Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli ve Çardak ilçelerinde belediye başkan adayları açıklandı.

İşte o isimler;

BAKLAN: Mehmet Yağcı

BEYAĞAÇ: İsmet Şener

ÇAL: Mehmet Öztürk

ÇAMELİ: Ender Yılmaz

ÇARDAK: Erdil Cengiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.