İyi Parti'de Hasan Akgün yeniden başkan!

SİYASET 14.09.2018 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti'de Hasan Akgün yeniden başkan!

İyi Parti'den 54 il başkanının ataması gerçekleşti. Ataması yapılan il başkanları arasında bulunan İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün dahil 34'ü mevcut isimlerden seçilirken, 20 atama ise yeni isimlerden oluştu.   İyi Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koraya Aydın, Genel Merkez'in çağrısı ile başlayan istifaların tamamlandığını duyurdu. Yazılı bir basın açıklaması yapan Koray Aydın, "Yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdir ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır" dedi.   İyi Parti’de Genel Başkan Meral Akşener'in atadığı 54 il başkanının arasın yer alan, gelen talimat üzerine istifa eden İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün'de yeniden il başkanlığına atandı.   Akgün, görev tebliğini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: “Bugün itibariyle İYİ Partimizin Denizli İl Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Bana bu görevi veren, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'a teşekkür ediyorum.   Toplumun her kesimini kucaklayan, yenilenmiş, daha dinamik ve donanımlı, yerel seçimlerde partimizi başarıya taşıyacak il ve ilçe yönetimlerimizi oluşturmak üzere bugünden itibaren çalışmalara başlayacağım.”

İyi Parti'den 54 il başkanının ataması gerçekleşti. Ataması yapılan il başkanları arasında bulunan İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün dahil 34'ü mevcut isimlerden seçilirken, 20 atama ise yeni isimlerden oluştu.

 

İyi Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koraya Aydın, Genel Merkez'in çağrısı ile başlayan istifaların tamamlandığını duyurdu. Yazılı bir basın açıklaması yapan Koray Aydın, "Yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdir ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır" dedi.

 

İyi Parti’de Genel Başkan Meral Akşener'in atadığı 54 il başkanının arasın yer alan, gelen talimat üzerine istifa eden İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün'de yeniden il başkanlığına atandı.

 

Akgün, görev tebliğini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:


“Bugün itibariyle İYİ Partimizin Denizli İl Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Bana bu görevi veren, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'a teşekkür ediyorum.
 
Toplumun her kesimini kucaklayan, yenilenmiş, daha dinamik ve donanımlı, yerel seçimlerde partimizi başarıya taşıyacak il ve ilçe yönetimlerimizi oluşturmak üzere bugünden itibaren çalışmalara başlayacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.