İyi Parti'de istifa talimatına Akgün'den yanıt!

SİYASET 31.08.2018 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti'de istifa talimatına Akgün'den yanıt!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarını hızlandırmak için bütün İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istedi. Karar sonrası gözler Denizli Teşkilatı'na çevrildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından gönderilen talimatta, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir" dedi.  Meral Akşener'in bu talimatı doğrultusunda,İyi Parti Başkanlık Divanı’nın taşra teşkilatlarının yenilenmesi yönünde aldığı tavsiye kararı il başkanlıklarına ulaştı. Alınan karar sonrası gözlerini çevrildiği İyi Parti Denizli il yönetiminde neler olacağı merak konusu oldu. Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, “Pazartesi gereğini yapacağız” dedi.      İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün www.denizlidesiyaset.com ’dan Mustafa Karapınar’ın sorusunu yanıtladı:  “14 arkadaşımız 24 Haziran seçimlerinde Denizli milletvekili aday adaylığı için istifalarını vermişti. Önümüzde yerel seçimler var. Muhtemeldir ki yönetim içindeki arkadaşların bir kısmı gerek belediye ve gerekse de belediye meclis üyeliği için istifa edeceklerdir. Bu onların en demokratik hakkıdır. Yönetim bir daha zayıflayacak. Bizler il başkanları olarak Ankara’da toplantıda böyle bir sıkıntı yaşanabileceğini dile getirmiştik. Genel merkez de o halde tüm il başkanları olarak istifalarınızı verin şeklinde tasarruf kullandı. Denizli ilk çoban ateşinin yakıldığı il. Ben de pazartesi günü yönetim kurulunu toplayarak gereğini yapacağım” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarını hızlandırmak için bütün İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istedi. Karar sonrası gözler Denizli Teşkilatı'na çevrildi.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından gönderilen talimatta, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir" dedi. 



Meral Akşener'in bu talimatı doğrultusunda,İyi Parti Başkanlık Divanı’nın taşra teşkilatlarının yenilenmesi yönünde aldığı tavsiye kararı il başkanlıklarına ulaştı. Alınan karar sonrası gözlerini çevrildiği İyi Parti Denizli il yönetiminde neler olacağı merak konusu oldu. Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, “Pazartesi gereğini yapacağız” dedi.

 

 
 İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün www.denizlidesiyaset.com ’dan Mustafa Karapınar’ın sorusunu yanıtladı:
 “14 arkadaşımız 24 Haziran seçimlerinde Denizli milletvekili aday adaylığı için istifalarını vermişti. Önümüzde yerel seçimler var. Muhtemeldir ki yönetim içindeki arkadaşların bir kısmı gerek belediye ve gerekse de belediye meclis üyeliği için istifa edeceklerdir. Bu onların en demokratik hakkıdır. Yönetim bir daha zayıflayacak. Bizler il başkanları olarak Ankara’da toplantıda böyle bir sıkıntı yaşanabileceğini dile getirmiştik. Genel merkez de o halde tüm il başkanları olarak istifalarınızı verin şeklinde tasarruf kullandı. Denizli ilk çoban ateşinin yakıldığı il. Ben de pazartesi günü yönetim kurulunu toplayarak gereğini yapacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.