İYİ PARTİ’de yeni ilçe başkanları atanıyor

SİYASET 01.10.2018 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İYİ PARTİ’de yeni ilçe başkanları atanıyor

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’ün tekrar göreve atanmasından sonra ilçe başkanları da atanmaya başlandı. Bu kapsamda İYİ Parti’nin Pamukkale, Buldan, Çivril, Serinhisar, Çardak, Bozkurt, Honaz ilçe başkanları atandı.   Hasan Akgün’ün yeniden Denizli İl Başkanlığı görevcine atanmasından sonra ilçe başkanları da teker teker atanmaya başlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akgün, “13 Eylül 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı'na atanmamdan sonra, yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında dinamik, zinde, çalışkan, istekli teşkilâtları oluşturmak  için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Görev alan tüm ilçe başkanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Bu aşamada atanan ilçe başkanları şöyle oluştu;   Pamukkale- Mustafa ÇOBANOĞLU Buldan- Mehmet TUĞRUL Çivril- İsmail ÇORBACIOĞLU  Serinhisar- İlhan DOKUMACI Çardak - Memiş YÖNTEM Bozkurt - Meral KOCAMAN Honaz - Nazım KAZAN  

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’ün tekrar göreve atanmasından sonra ilçe başkanları da atanmaya başlandı. Bu kapsamda İYİ Parti’nin Pamukkale, Buldan, Çivril, Serinhisar, Çardak, Bozkurt, Honaz ilçe başkanları atandı.

 

Hasan Akgün’ün yeniden Denizli İl Başkanlığı görevcine atanmasından sonra ilçe başkanları da teker teker atanmaya başlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akgün, “13 Eylül 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı'na atanmamdan sonra, yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında dinamik, zinde, çalışkan, istekli teşkilâtları oluşturmak  için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Görev alan tüm ilçe başkanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bu aşamada atanan ilçe başkanları şöyle oluştu;

 

Pamukkale- Mustafa ÇOBANOĞLU

Buldan- Mehmet TUĞRUL

Çivril- İsmail ÇORBACIOĞLU 

Serinhisar- İlhan DOKUMACI

Çardak - Memiş YÖNTEM

Bozkurt - Meral KOCAMAN

Honaz - Nazım KAZAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.