İYİ Parti'den İYİ Teklif

SİYASET 14.02.2020 - 18:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti'den İYİ Teklif

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Çobanoğlu, kongrede yarıştığı Adem Süpçin ve ekibine birlikte çalışma çağrısı yaptı. Çobanoğlu Başkanlığında gerçekleşen ilk ilçe yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Süpçin ve ekibine Danışma Kurulu’nda görev almaları çağrısı yapıldı. Çobanoğlu, “Kongre geride kaldı. Şimdi İYİ Parti’yi iktidara taşımak için omuz omuza verip çalışma zamanı. Sayın Süpçin ve ekibinin çağrımıza olumlu yanıt vereceklerine inanıyorum” dedi.   İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda geçen hafta yapılan kongrede, Avukat Mustafa Çobanoğlu yeniden seçilmişti. Çobanoğlu mazbatasını alarak ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapıldı, yeni çalışma dönemi planlandı.   SÜPÇİN VE EKİBİNE ÇAĞRI KARARI   Toplantıda önemi bir karar da alındı. İlçe Kongresinde Çobanoğlu’nun rakibi olan AdemSüpçin ve ekibine yönetime katılmaları ve birlikte çalışma çağrısında bulunulmasına dair teklif oy birliği ile kabul edildi.   “HEPİMİZ İYİ PARTİ’NİN NEFERİYİZ” İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, kongrenin geride kaldığını belirterek, “Demokrasinin gereği olarak kongremizi gerçekleştirdik ve delegelerimiz kararını verdi. Şimdi İYİ Parti’yi iktidara taşımak için omuz omuza verip çalışma zamanıdır. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; makamlar gelip geçicidir. Değişmeyecek tek gerçek ise; her birimizin İYİ Parti ile vücut bulan davamızın birer neferi olduğumuzdur. Seçimlerde bizimle birlikte bu kutlu göreve talip olan Sayın AdemSüpçin ve ekibi ile birlikte çalışmak istiyoruz. Bizim bu davaya inanmış, Türkiye’nin aydınlık geleceği için İYİ Parti çatısı altında bulunan herkese ihtiyacımız var. Bu gerçekten hareketle yönetim kurulumuzda oy birliği ile Sayın Süpçin ve ekibine teşkilat yönetimimizde yer almaları için çağrıda bulunma kararı aldık. Ben de ilçe başkanı olarak buradan kendilerine davette bulunuyorum. Gelin birlikte çalışalım. AdemSüpçin Beyefendi ve arkadaşları, Danışma Kurulu’muzda görev alsınlar. Birikimleri ve fikirleri ile bizlere destek olsunlar. Birlik olalım, güç birliği yapalım. Pamukkale’miz, Denizli’miz ve Türkiye’miz için birlikte hizmet edelim. Sayın Süpçin ve ekibinin bu çağrımıza olumlu yanıt vereceklerine yürekten inanıyorum” dedi.   

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Çobanoğlu, kongrede yarıştığı Adem Süpçin ve ekibine birlikte çalışma çağrısı yaptı. Çobanoğlu Başkanlığında gerçekleşen ilk ilçe yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Süpçin ve ekibine Danışma Kurulu’nda görev almaları çağrısı yapıldı. Çobanoğlu, “Kongre geride kaldı. Şimdi İYİ Parti’yi iktidara taşımak için omuz omuza verip çalışma zamanı. Sayın Süpçin ve ekibinin çağrımıza olumlu yanıt vereceklerine inanıyorum” dedi.

 

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda geçen hafta yapılan kongrede, Avukat Mustafa Çobanoğlu yeniden seçilmişti. Çobanoğlu mazbatasını alarak ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapıldı, yeni çalışma dönemi planlandı.

 

SÜPÇİN VE EKİBİNE ÇAĞRI KARARI

 

Toplantıda önemi bir karar da alındı. İlçe Kongresinde Çobanoğlu’nun rakibi olan AdemSüpçin ve ekibine yönetime katılmaları ve birlikte çalışma çağrısında bulunulmasına dair teklif oy birliği ile kabul edildi.  


“HEPİMİZ İYİ PARTİ’NİN NEFERİYİZ”


İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, kongrenin geride kaldığını belirterek, “Demokrasinin gereği olarak kongremizi gerçekleştirdik ve delegelerimiz kararını verdi. Şimdi İYİ Parti’yi iktidara taşımak için omuz omuza verip çalışma zamanıdır. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; makamlar gelip geçicidir. Değişmeyecek tek gerçek ise; her birimizin İYİ Parti ile vücut bulan davamızın birer neferi olduğumuzdur. Seçimlerde bizimle birlikte bu kutlu göreve talip olan Sayın AdemSüpçin ve ekibi ile birlikte çalışmak istiyoruz. Bizim bu davaya inanmış, Türkiye’nin aydınlık geleceği için İYİ Parti çatısı altında bulunan herkese ihtiyacımız var. Bu gerçekten hareketle yönetim kurulumuzda oy birliği ile Sayın Süpçin ve ekibine teşkilat yönetimimizde yer almaları için çağrıda bulunma kararı aldık. Ben de ilçe başkanı olarak buradan kendilerine davette bulunuyorum. Gelin birlikte çalışalım. AdemSüpçin Beyefendi ve arkadaşları, Danışma Kurulu’muzda görev alsınlar. Birikimleri ve fikirleri ile bizlere destek olsunlar. Birlik olalım, güç birliği yapalım. Pamukkale’miz, Denizli’miz ve Türkiye’miz için birlikte hizmet edelim. Sayın Süpçin ve ekibinin bu çağrımıza olumlu yanıt vereceklerine yürekten inanıyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.