İYİ Parti Denizli'de görev dağılımı yapıldı

SİYASET 16.10.2019 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Denizli'de görev dağılımı yapıldı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün başkanlığında toplanan il yönetim kurulu, il başkanlık divanını oluşturdu.   2 Eylül tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini geçtiğimiz günlerde oluşturmuş ve basın toplantısı ile yönetimi açıklamıştı.   İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda il başkanlık divanını oluşturdu. Başkan Hasan Akgün’ün basın açıklaması ile duyurduğu il başkanlık divanı listesindeki isimler şu şekilde;  

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün başkanlığında toplanan il yönetim kurulu, il başkanlık divanını oluşturdu.

 

2 Eylül tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini geçtiğimiz günlerde oluşturmuş ve basın toplantısı ile yönetimi açıklamıştı.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda il başkanlık divanını oluşturdu. Başkan Hasan Akgün’ün basın açıklaması ile duyurduğu il başkanlık divanı listesindeki isimler şu şekilde;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.