İYİ Parti Denizli'de ziyaretçi alımlarını durduruldu

SİYASET 10.12.2020 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

İYİ Parti Denizli'de ziyaretçi alımlarını durduruldu

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları, Covid-19 tedbirleri kapsamında, ziyaretçi alımını durdurma kararı aldı.  İYİ Parti tarafından alınan karar 1 ay süre ile uygulanacağı belirtildi.   İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları, artan koronavirüsü vaka sayısının ardından bir dizi önlemi hayata geçirdiğini açıkladı.   İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi: "İYİ Parti Denizli İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Covid-19 tedbirleri kapsamında, Partililerimizin ve halkımızın da sağlığı göz önünde bulundurularak ziyaretçi alımı durdurulmuştur. Kısıtlamaların 09.01.2021'e kadar uzattığımızı bildiririz."   ALINAN ÖNLEMLER ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI:   Partinin Denizli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:   “İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlığımızda partili arkadaşlarımızın ve halkımızın sağlığını riske atmamak için Covid-19 tedbirleri kapsamında 09.12.2020 ve 09.01.2021 tarihleri arasında;   * İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızın belirtilen tarihler arasında kısmen kapatılması,   * Ziyaretçi alımının durdurulması,   * İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızda belirtilen tarihler arasında bir yönetim kurulu üyesinin nöbetçi olarak görevlendirilmesi,   * İl ve ilçelerde planlanan programların geçici olarak askıya alınması,   * Yönetim Kurulu toplantılarının online görüşme platformları aracılığı üzerinden yapılması,   * Başkanlıklarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına önemle dikkat edilmesi kararları alınmıştır.”

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları, Covid-19 tedbirleri kapsamında, ziyaretçi alımını durdurma kararı aldı.  İYİ Parti tarafından alınan karar 1 ay süre ile uygulanacağı belirtildi.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları, artan koronavirüsü vaka sayısının ardından bir dizi önlemi hayata geçirdiğini açıkladı.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi: "İYİ Parti Denizli İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Covid-19 tedbirleri kapsamında, Partililerimizin ve halkımızın da sağlığı göz önünde bulundurularak ziyaretçi alımı durdurulmuştur. Kısıtlamaların 09.01.2021'e kadar uzattığımızı bildiririz."

 

ALINAN ÖNLEMLER ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI:

 

Partinin Denizli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

“İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlığımızda partili arkadaşlarımızın ve halkımızın sağlığını riske atmamak için Covid-19 tedbirleri kapsamında 09.12.2020 ve 09.01.2021 tarihleri arasında;

 

* İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızın belirtilen tarihler arasında kısmen kapatılması,

 

* Ziyaretçi alımının durdurulması,

 

* İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızda belirtilen tarihler arasında bir yönetim kurulu üyesinin nöbetçi olarak görevlendirilmesi,

 

* İl ve ilçelerde planlanan programların geçici olarak askıya alınması,

 

* Yönetim Kurulu toplantılarının online görüşme platformları aracılığı üzerinden yapılması,

 

* Başkanlıklarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına önemle dikkat edilmesi kararları alınmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.