İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı üye olmak isteyen vatandaşın ayağına gidecek

SİYASET 24.07.2020 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı üye olmak isteyen vatandaşın ayağına gidecek

Denizli İYİ Parti İl Başkanlığı üye kampanyası başlattı. Üye olmak isteyen vatandaşlar eğer partiye gelemiyorsa, bir telefonla parti vatandaşın ayağına gidecek. İl Başkanı Raziye Akışık projeyi sosyal medya hesabından ‘Gelin biz olalım, İYİ olalım’ diyerek duyurdu.   Denizli İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık partiye üye kampanyası başlattı. Parti’de il başkanı değişiminden sonra birleştirici güç olacağını belirten Raziye Akışık, “Kongre konuşmamızda da söylemiştik. Partileşme süresinde ilk yola koyulanda, en son üye olanı da kucaklayacağız. Ailemize her geçen gün yeni üyeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu yola ayrıştırıcı değil birleştirici güç olacağız diyerek çıktık.   Partimizden istifa eden, üyelikten ayrılan vatandaşlarımızla yeniden aynı safta, aynı yolda yürümek istiyoruz. Bunun en güzel örneği ise Partimizin kurucu üyesi Nuri İyice tekrardan aramıza katıldı. Yanımızda olanlarla, olmayanlarla, küskünlerle, barışkınlarla hep birlikte olacağız. İyilik bulaşıcıdır hareketiyle, artık daha çok çalışacak, daha çok güçlenecek iyi bir ekip olacağız.   Hep birlikte çıktığımız bu yolda yeni bir üye kampanyası başlattık. Artık üye olacak vatandaşlarımızı ayağımıza çağırmayacağız. Biz onların ayağına gideceğiz. Yeter ki bir Alo desinler, onlara bir telefon kadar yakın olacağız. Partimizin numarası 0258 264 04 94. Kibirsiz, egosuz, tamamen halkın içinden, halktan biri olarak tüm samimiyetimle Denizli'yi davet ediyorum; Gelin biz olalım, İYİ olalım.” diyerek vatandaşları İYİ Parti’ye üye olmaya davet etti.

Denizli İYİ Parti İl Başkanlığı üye kampanyası başlattı. Üye olmak isteyen vatandaşlar eğer partiye gelemiyorsa, bir telefonla parti vatandaşın ayağına gidecek. İl Başkanı Raziye Akışık projeyi sosyal medya hesabından ‘Gelin biz olalım, İYİ olalım’ diyerek duyurdu.

 

Denizli İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık partiye üye kampanyası başlattı. Parti’de il başkanı değişiminden sonra birleştirici güç olacağını belirten Raziye Akışık, “Kongre konuşmamızda da söylemiştik. Partileşme süresinde ilk yola koyulanda, en son üye olanı da kucaklayacağız. Ailemize her geçen gün yeni üyeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu yola ayrıştırıcı değil birleştirici güç olacağız diyerek çıktık.

 

Partimizden istifa eden, üyelikten ayrılan vatandaşlarımızla yeniden aynı safta, aynı yolda yürümek istiyoruz. Bunun en güzel örneği ise Partimizin kurucu üyesi Nuri İyice tekrardan aramıza katıldı. Yanımızda olanlarla, olmayanlarla, küskünlerle, barışkınlarla hep birlikte olacağız. İyilik bulaşıcıdır hareketiyle, artık daha çok çalışacak, daha çok güçlenecek iyi bir ekip olacağız.

 

Hep birlikte çıktığımız bu yolda yeni bir üye kampanyası başlattık. Artık üye olacak vatandaşlarımızı ayağımıza çağırmayacağız. Biz onların ayağına gideceğiz. Yeter ki bir Alo desinler, onlara bir telefon kadar yakın olacağız. Partimizin numarası 0258 264 04 94. Kibirsiz, egosuz, tamamen halkın içinden, halktan biri olarak tüm samimiyetimle Denizli'yi davet ediyorum; Gelin biz olalım, İYİ olalım.” diyerek vatandaşları İYİ Parti’ye üye olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.