İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığında Sevinç dönemi

SİYASET 09.09.2020 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığında Sevinç dönemi

Bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Denizli, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Raziye Akışık önderliğinde başarılı çalışmalara imza atan partide Gençlik Kolları Başkan ataması gerçekleşti. Gençlik kolları başkanlığına atanan isim Oğuzhan Faik Sevinç oldu.   Oğuzhan Faik Sevinç partide farklı görevlerde yer aldı. Pamukkale Gençlikten sorumlu ilçe başkanı olarak görevine devam eden Sevinç Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen isim oldu. 25 yaşında ki başarılı avukat Sevinç, ehliyetli ve liyakatli bir şekilde yoluna devam edeceğini vurguladı.   Sevinç; “İYİ Gençlik olarak bizler, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmayı ülkü ediniyoruz. Bu kutsal hedefe İyi gençlik olarak mutlaka ulaşacağız. Denizli İyi gençlik olarak, İyi bir Türkiye için gençliğimizin verdiği enerjiyle yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki partimize hizmet vatana hizmetin bir parçasıdır. İyi gençliğin partimizin iktidara yürümesinde Denizli’nin 19 ilçesinde var gücüyle çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Denizli’nin umudu var! Türkiye’nin İyi gençleri var!   “Liyakat anlamını kaybetmiş" Ne yazık ki günümüzde liyakat anlamını kaybetmiş, gençlerimiz adil bir şekilde gerektiği değeri görmemektedir. Bizim iktidarımızda gençlerimiz başka dernek, cemaat veya topluluğa muhtaç kalmadan hak ettiği yerde olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde “Ehliyeti, liyakati alın terini baş tacı yapmaya geliyoruz.” dedi.

Bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Denizli, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Raziye Akışık önderliğinde başarılı çalışmalara imza atan partide Gençlik Kolları Başkan ataması gerçekleşti. Gençlik kolları başkanlığına atanan isim Oğuzhan Faik Sevinç oldu.

 

Oğuzhan Faik Sevinç partide farklı görevlerde yer aldı. Pamukkale Gençlikten sorumlu ilçe başkanı olarak görevine devam eden Sevinç Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen isim oldu. 25 yaşında ki başarılı avukat Sevinç, ehliyetli ve liyakatli bir şekilde yoluna devam edeceğini vurguladı.

 

Sevinç; “İYİ Gençlik olarak bizler, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmayı ülkü ediniyoruz. Bu kutsal hedefe İyi gençlik olarak mutlaka ulaşacağız. Denizli İyi gençlik olarak, İyi bir Türkiye için gençliğimizin verdiği enerjiyle yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki partimize hizmet vatana hizmetin bir parçasıdır. İyi gençliğin partimizin iktidara yürümesinde Denizli’nin 19 ilçesinde var gücüyle çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Denizli’nin umudu var! Türkiye’nin İyi gençleri var!

 

“Liyakat anlamını kaybetmiş"

Ne yazık ki günümüzde liyakat anlamını kaybetmiş, gençlerimiz adil bir şekilde gerektiği değeri görmemektedir. Bizim iktidarımızda gençlerimiz başka dernek, cemaat veya topluluğa muhtaç kalmadan hak ettiği yerde olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde “Ehliyeti, liyakati alın terini baş tacı yapmaya geliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.