İYİ Parti İl Başkanı Akgün: “Yeni yönetimini tanıttı”

SİYASET 08.10.2018 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İYİ Parti İl Başkanı Akgün: “Yeni yönetimini tanıttı”

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde (DGC) düzenlediği basın toplantısında partisinin yönetimini tanıttı.   İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, DGC’de düzenlediği basın toplantısında partisinin yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni yönetimi hakkında bilgiler veren Başkan Akgün, İYİ Parti olarak 2. olağanüstü kongreyi yaptıklarını söyledi. Kongreden sonra genel merkezin tavsiyesiyle tüm il başkanları olarak istifa ettiklerini belirten Akgün, Denizli'de bu görevin tekrar şahsına verildiğini hatırlattı. Birbirinden  değerli 72 arkadaşı Denizli'yi yönetmek üzere davet ettiklerini dile getiren Akgün, “Kabul eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İYİ Parti'yi geleceğe taşıyan gençler ve tecrübeli siyasetçi abilerimizden oluşan bir yönetim oluşturduk" dedi.      BAŞARILI OLDUĞUMUZA İNANIYORUM   Genel seçimlerde Denizli'de teşkilat olarak başarılı olduklarını belirten Akgün, Genel seçimlerde siyasi bir rakip değil, devletin tüm imkanlarını kullanan bir erkle yarıştıklarını kaydetti. Buna rağmen Denizli’den bir milletvekili çıkardıklarını hatırlatan Akgün, İnşallah bu başarı çıtasını daha da yukarı çekmek için çalışacağız.  Üyelerimiz sadece merkez sağdan değil, merkez soldan da insanlar var. İnşallah bu arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti’yi en iyi yerlere taşımak nasip olur. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı olarak 4 bin 800 üyemiz var. Yönetimimiz içindeki görev dağılımını yarın yapacağız. İlk yönetim 102 kişiden oluşuyordu. Bu sayıyı 72 kişiye düşürdük. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumundan rahatsız olan arkadaşlarımıza kapılarımızı açtık. Sadece merkez sağ değil bu düşüncede olan insanlar da bizlerle birlikte" diye konuştu.           

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde (DGC) düzenlediği basın toplantısında partisinin yönetimini tanıttı.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, DGC’de düzenlediği basın toplantısında partisinin yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni yönetimi hakkında bilgiler veren Başkan Akgün, İYİ Parti olarak 2. olağanüstü kongreyi yaptıklarını söyledi. Kongreden sonra genel merkezin tavsiyesiyle tüm il başkanları olarak istifa ettiklerini belirten Akgün, Denizli'de bu görevin tekrar şahsına verildiğini hatırlattı. Birbirinden  değerli 72 arkadaşı Denizli'yi yönetmek üzere davet ettiklerini dile getiren Akgün, “Kabul eden arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İYİ Parti'yi geleceğe taşıyan gençler ve tecrübeli siyasetçi abilerimizden oluşan bir yönetim oluşturduk" dedi. 

 

 

BAŞARILI OLDUĞUMUZA İNANIYORUM

 

Genel seçimlerde Denizli'de teşkilat olarak başarılı olduklarını belirten Akgün, Genel seçimlerde siyasi bir rakip değil, devletin tüm imkanlarını kullanan bir erkle yarıştıklarını kaydetti. Buna rağmen Denizli’den bir milletvekili çıkardıklarını hatırlatan Akgün, İnşallah bu başarı çıtasını daha da yukarı çekmek için çalışacağız.  Üyelerimiz sadece merkez sağdan değil, merkez soldan da insanlar var. İnşallah bu arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti’yi en iyi yerlere taşımak nasip olur. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı olarak 4 bin 800 üyemiz var. Yönetimimiz içindeki görev dağılımını yarın yapacağız. İlk yönetim 102 kişiden oluşuyordu. Bu sayıyı 72 kişiye düşürdük. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumundan rahatsız olan arkadaşlarımıza kapılarımızı açtık. Sadece merkez sağ değil bu düşüncede olan insanlar da bizlerle birlikte" diye konuştu. 

 

 

 

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.