İyi Parti mitinginde yağmur sıkıntısı!

GÜNDEM 27.05.2018 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti mitinginde yağmur sıkıntısı!

İyi Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı adaylarından Meral Akşener'in bugün Denizli’de yapacağı miting öncesi havanın yağışlı olması bekleniyor. Mitinge katılım konusunda sıkıntı oluşturur mu bilinmez ama Akşener’in performansı ve kararsız seçmeni etkileyeceğe benziyor.   24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin çeşitli yerlerinde mitingler yapmaya başladı. İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, bugün 29 Ekim Bulvarı’nda partililere hitap edecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine bakıldığı zaman Denizli’de bugün gök gürültülü sağanak yağış gözlemleniyor. Akşener’in Denizli Miting saati 17.00 olarak açıklandı. Bu zaman diliminde meteorolojinin saatlik verilerine bakıldığında 15.00 ile 18.00 saatler arasında sağanak yağış görünüyor. Bu saatler arasında miting alanına gelecek olan partiye gönül vermiş vatandaşları etkilemeyecek olsa da, mitinge katılmak isteyen kararsız seçmeni etkileyecek gibi görünüyor. Yağacak olan yağmur nedeniyle Akşeneri’nde yağmurdan etkilenerek ve partililerin kendisini yağmur altında dinlemesinden dolayı rahatsız olabileceği ve performansının düşebileceği tahmin ediliyor.   Ancak liderlerin şehir ziyaretlerinde belirlenen miting saatinin gecikmesi göz önüne alındığı düşünülürse, meteoroloji verilerine göre saat 18.00’dan sonra yağmurun kesileceği gözlemleniyor. Meteroloji verilerinin kent merkezinde yağmur yağışının  etkili olup olmayacağı ise merak ediliyor.    

İyi Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı adaylarından Meral Akşener'in bugün Denizli’de yapacağı miting öncesi havanın yağışlı olması bekleniyor. Mitinge katılım konusunda sıkıntı oluşturur mu bilinmez ama Akşener’in performansı ve kararsız seçmeni etkileyeceğe benziyor.

 

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayları Türkiye'nin çeşitli yerlerinde mitingler yapmaya başladı. İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, bugün 29 Ekim Bulvarı’nda partililere hitap edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine bakıldığı zaman Denizli’de bugün gök gürültülü sağanak yağış gözlemleniyor. Akşener’in Denizli Miting saati 17.00 olarak açıklandı. Bu zaman diliminde meteorolojinin saatlik verilerine bakıldığında 15.00 ile 18.00 saatler arasında sağanak yağış görünüyor. Bu saatler arasında miting alanına gelecek olan partiye gönül vermiş vatandaşları etkilemeyecek olsa da, mitinge katılmak isteyen kararsız seçmeni etkileyecek gibi görünüyor. Yağacak olan yağmur nedeniyle Akşeneri’nde yağmurdan etkilenerek ve partililerin kendisini yağmur altında dinlemesinden dolayı rahatsız olabileceği ve performansının düşebileceği tahmin ediliyor.

 

Ancak liderlerin şehir ziyaretlerinde belirlenen miting saatinin gecikmesi göz önüne alındığı düşünülürse, meteoroloji verilerine göre saat 18.00’dan sonra yağmurun kesileceği gözlemleniyor. Meteroloji verilerinin kent merkezinde yağmur yağışının  etkili olup olmayacağı ise merak ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.