İyilik Bulaşıcıdır Projesi Madan Kentinde tanıtıldı

DENİZLİ 03.09.2020 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İyilik Bulaşıcıdır Projesi Madan Kentinde tanıtıldı

Bozkurt Belediyesi’nin 4 genç personeli, Gençlerin Gelişimi İçin Genç Geliştiriciler Derneği (Young Improvers for Youth Development-YIYD) tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Birliği (ESC) tarafından desteklenen Erasmus Projesi kapsamında “Proje Yönetimi ve Teklif Yazma” eğitimi için 25.08-30.09.2020 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Madan kentini ziyaret etti.   5 günlük proje süresinin ilk gününde Madan Belediyesine ziyaret gerçekleştirildi. Burada gerçekleşen görüşmede; Bozkurt Belediyesi’nin salgının zorlu günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için uygulamaya koyduğu ve ulusal basın bültenlerinde de büyük ilgi gören “İyilik Bulaşıcıdır” Projesi tanıtıldı. Projeyi oldukça beğenen Madan Belediyesi Yönetimi, benzer bir çalışma için en kısa sürede Bozkurt Belediyesi’yle işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirttiler.     Konuyla ilgili açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Biz, çalışma arkadaşlarımızın yerel, ulusal ve uluslar arası alanlarda kendilerini daha çok geliştirebilmeleri için her çalışmayı yapıyoruz. Belediyede çalışan gençlerimizin bu tür projelerde yer alması bizim için çok önemli. Çünkü biz bu makamları gelecekte onlara devredeceğiz. Onların yönetim, iletişim ve proje konularında deneyim sahibi olmaları, vatandaşlarımıza daha akılcı, daha şeffaf ve daha kurumsal bir hizmet sunmaları açısından oldukça kıymetli.     Buradan Bulgaristan’a gönderdiğimiz genç personellerimiz Mehmet Ali Çalışmaz, Zeynep Gökçen İçöz, Ayşe Çetin ve Büşra Akça’ya, bizleri orada en iyi şekilde temsil etil ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Bozkurt Belediyesi’nin 4 genç personeli, Gençlerin Gelişimi İçin Genç Geliştiriciler Derneği (Young Improvers for Youth Development-YIYD) tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Birliği (ESC) tarafından desteklenen Erasmus Projesi kapsamında “Proje Yönetimi ve Teklif Yazma” eğitimi için 25.08-30.09.2020 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Madan kentini ziyaret etti.

 

5 günlük proje süresinin ilk gününde Madan Belediyesine ziyaret gerçekleştirildi. Burada gerçekleşen görüşmede; Bozkurt Belediyesi’nin salgının zorlu günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için uygulamaya koyduğu ve ulusal basın bültenlerinde de büyük ilgi gören “İyilik Bulaşıcıdır” Projesi tanıtıldı. Projeyi oldukça beğenen Madan Belediyesi Yönetimi, benzer bir çalışma için en kısa sürede Bozkurt Belediyesi’yle işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirttiler.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Biz, çalışma arkadaşlarımızın yerel, ulusal ve uluslar arası alanlarda kendilerini daha çok geliştirebilmeleri için her çalışmayı yapıyoruz. Belediyede çalışan gençlerimizin bu tür projelerde yer alması bizim için çok önemli. Çünkü biz bu makamları gelecekte onlara devredeceğiz. Onların yönetim, iletişim ve proje konularında deneyim sahibi olmaları, vatandaşlarımıza daha akılcı, daha şeffaf ve daha kurumsal bir hizmet sunmaları açısından oldukça kıymetli.

 

 

Buradan Bulgaristan’a gönderdiğimiz genç personellerimiz Mehmet Ali Çalışmaz, Zeynep Gökçen İçöz, Ayşe Çetin ve Büşra Akça’ya, bizleri orada en iyi şekilde temsil etil ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.