İyilik Denizli'de!

DENİZLİ 12.04.2017 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İyilik Denizli'de!

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciliği, Denizli'de ihtiyaç sahibi 140 aileye, gıda, giyim, eşya ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Deniz Feneri Derneği, “İşimiz Sadece İyilik” anlayışıyla dil, din, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmadan yoksul, kimsesiz, naçar, dul ve yetimlere merhametin ve iyiliğin elleriyle uzanıyor.   1996 yılının Ramazan ayında "Şehir ve Ramazan" isimli bir televizyon programıyla başlayan iyilik hareketi, yardım etmek ve yardım almak isteyenlerin kuvvetli talebiyle " Deniz Feneri " kimliğine bürünerek önce haftalık yayınlanan bir programa dönüşmüş, sonrasında ise aynı isimdeki dernek çatısı altında 2002'de ISO 9001 Kalite Belgesi'ni almıştır.    İlk günden bu yana onu yalnız bırakmayan on binlerce bağışçı ve gönüllüsüyle, Türkiye'de ve Dünya'da yüz binlerce aileye gıda, barınma, sağlık ve para yardımı ulaştırmış ve gün geçtikçe artan bir sayıyla ulaştırmaya devam etmektedir.    Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerine kapsamlı bir hizmet sunmaktadır.    Kurulduğu 1998 yılından bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte Türkiye'de ve Dünya'da, yardım isteyen yüz binlerce sese herkesten önce cevap vermektedir.      DENİZLİ'DE YARDIM   Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciği, Denizli'de daha önceden sosyal incelemeleri yapılan 140 kişiye gıda, giyim, temizlik ve çamaşır makinası ve elektrikli süpürgesinin de bulunduğu eşya yardımında bulundu.    Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciğine bugüne kadar sadece Denizli ilinden 5.454 aile müracaat etti.  Bu ailelerden gerçek yoksul olduğu tespit edilen 2.989 aileye ihtiyaçları oranında yardım yapıldı.    Deniz Feneri, dünyanın savaş, kıtlık, afet gibi sebeplerle kriz yaşanan bölgelerine gıda, giysi, ilaç, temiz su, vb. insani yardımlar da götürüyor.     SOMALİ'DE KATARAKT PROJESİ   Deniz Feneri Derneği Afrika’da kuraklık ve yeterli beslenememekten kaynaklanan ve dünyaları kararan kişileri katarakt ameliyatı ile ışığa kavuşturuyor. Sadece 250 TL bağış karşılığında bir kişinin dünyayı gören ışığı olabilirsiniz.   Deniz Feneri Derneği gönüllü ve bağışçılarından aldığı destekle Dünya'nın hiç bilinmeyen coğrafyalarında gönlü kırık insanlara umut ışığı olmaya devam ediyor.  
Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciliği, Denizli'de ihtiyaç sahibi 140 aileye, gıda, giyim, eşya ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Deniz Feneri Derneği, “İşimiz Sadece İyilik” anlayışıyla dil, din, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmadan yoksul, kimsesiz, naçar, dul ve yetimlere merhametin ve iyiliğin elleriyle uzanıyor.

 

1996 yılının Ramazan ayında "Şehir ve Ramazan" isimli bir televizyon programıyla başlayan iyilik hareketi, yardım etmek ve yardım almak isteyenlerin kuvvetli talebiyle " Deniz Feneri " kimliğine bürünerek önce haftalık yayınlanan bir programa dönüşmüş, sonrasında ise aynı isimdeki dernek çatısı altında 2002'de ISO 9001 Kalite Belgesi'ni almıştır. 

 

İlk günden bu yana onu yalnız bırakmayan on binlerce bağışçı ve gönüllüsüyle, Türkiye'de ve Dünya'da yüz binlerce aileye gıda, barınma, sağlık ve para yardımı ulaştırmış ve gün geçtikçe artan bir sayıyla ulaştırmaya devam etmektedir. 

 

Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerine kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. 

 

Kurulduğu 1998 yılından bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte Türkiye'de ve Dünya'da, yardım isteyen yüz binlerce sese herkesten önce cevap vermektedir. 

 

 

DENİZLİ'DE YARDIM

 

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciği, Denizli'de daha önceden sosyal incelemeleri yapılan 140 kişiye gıda, giyim, temizlik ve çamaşır makinası ve elektrikli süpürgesinin de bulunduğu eşya yardımında bulundu. 

 

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciğine bugüne kadar sadece Denizli ilinden 5.454 aile müracaat etti.  Bu ailelerden gerçek yoksul olduğu tespit edilen 2.989 aileye ihtiyaçları oranında yardım yapıldı. 

 

Deniz Feneri, dünyanın savaş, kıtlık, afet gibi sebeplerle kriz yaşanan bölgelerine gıda, giysi, ilaç, temiz su, vb. insani yardımlar da götürüyor.

 

 

SOMALİ'DE KATARAKT PROJESİ

 

Deniz Feneri Derneği Afrika’da kuraklık ve yeterli beslenememekten kaynaklanan ve dünyaları kararan kişileri katarakt ameliyatı ile ışığa kavuşturuyor. Sadece 250 TL bağış karşılığında bir kişinin dünyayı gören ışığı olabilirsiniz.

 

Deniz Feneri Derneği gönüllü ve bağışçılarından aldığı destekle Dünya'nın hiç bilinmeyen coğrafyalarında gönlü kırık insanlara umut ışığı olmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.