İzlem Keysan Denizli'nin gururu oldu..

SPOR 20.12.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İzlem Keysan Denizli'nin gururu oldu..

NİKADOS Kulübü kayakta Denizli’nin ismini Türkiye’nin en üst ligine yazdırdı. İzlem Keysan, U-14 liginde ilk 18’lik listede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.   NİKADOS küçücük bir mahallede yetiştirdiği kayak sporcularını ülke sporuna armağan etmeye başladı. Kış sporlarında hiç bir destek almadan kendi imkanları ile Denizli Kayak Merkezi’nde çalışıp kayak sporcusu olarak yetişen köy çocukları, beş yıl sonunda büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl A2 liginde yarıştıktan sonra bu yıl A1 ligi listesinde yer bulan İzlem Keysan, 26 Aralık’ta Erzurum Palandöken’de yapılacak yarışmada, Kızlarda U14 Türkiye Kayak Şampiyonası’nda piste çıkacak. Denizli’yi ilk kez bir sporcu kış sporlarında, Alp Disiplini branşında temsil edecek. Türkiye’nin birçok köklü kayak kulüplerinin arasından sıyrılıp bu başarıyı yakalayan NİKADOS Kayak Spor Kulübü sporcusu İzlem Keysan, Denizli’nin yüz akı oldu. Beş yıldan buyana antrenör Turhan Fikret Erdoğan, tarafından çalıştırılan İzlem Keysan,  geçtiğimiz hafta Palandöken’de yapılan ve 13 sporcunun katıldığı kayak kampında yer alan isimlerden biri oldu. Bu kampta iki sporcu Snowboard branşında çalışma yaparken diğerleri Alp Disiplini sporcusu oldu. 3 sporcu Denizli’den, kalan 8 sporcu da Nikfer Mahallesi’nde yaşayan köy çocuklarından kampa katıldı. Küçük bir köyde bu çalışmaları yürüten Denizli’nin köklü kayak kulübü Denizli’nin adını ünlü kayak merkezlerinde bu başarılı sporcularıyla da duyurarak en güçlü tanıtımı yapacak.

NİKADOS Kulübü kayakta Denizli’nin ismini Türkiye’nin en üst ligine yazdırdı. İzlem Keysan, U-14 liginde ilk 18’lik listede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

NİKADOS küçücük bir mahallede yetiştirdiği kayak sporcularını ülke sporuna armağan etmeye başladı. Kış sporlarında hiç bir destek almadan kendi imkanları ile Denizli Kayak Merkezi’nde çalışıp kayak sporcusu olarak yetişen köy çocukları, beş yıl sonunda büyük bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz yıl A2 liginde yarıştıktan sonra bu yıl A1 ligi listesinde yer bulan İzlem Keysan, 26 Aralık’ta Erzurum Palandöken’de yapılacak yarışmada, Kızlarda U14 Türkiye Kayak Şampiyonası’nda piste çıkacak. Denizli’yi ilk kez bir sporcu kış sporlarında, Alp Disiplini branşında temsil edecek.

Türkiye’nin birçok köklü kayak kulüplerinin arasından sıyrılıp bu başarıyı yakalayan NİKADOS Kayak Spor Kulübü sporcusu İzlem Keysan, Denizli’nin yüz akı oldu. Beş yıldan buyana antrenör Turhan Fikret Erdoğan, tarafından çalıştırılan İzlem Keysan,  geçtiğimiz hafta Palandöken’de yapılan ve 13 sporcunun katıldığı kayak kampında yer alan isimlerden biri oldu.

Bu kampta iki sporcu Snowboard branşında çalışma yaparken diğerleri Alp Disiplini sporcusu oldu. 3 sporcu Denizli’den, kalan 8 sporcu da Nikfer Mahallesi’nde yaşayan köy çocuklarından kampa katıldı. Küçük bir köyde bu çalışmaları yürüten Denizli’nin köklü kayak kulübü Denizli’nin adını ünlü kayak merkezlerinde bu başarılı sporcularıyla da duyurarak en güçlü tanıtımı yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.