İzmir adayı Zeybekci'den ilk açıklama!

GÜNDEM 27.11.2018 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İzmir adayı Zeybekci'den ilk açıklama!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda tebrikleri kabul ediyor.   Nihat Zeybekci, AK Parti grubunda "İzmir Türkiye’nin en güzel şehri doğuştan güzel. Birileri İzmir’i Anadolu'ya sırtını döndürmek istiyorlar. Biz İzmir’i Anadolu'yla kucaklaştıracağız. İzmir'i alacağız" dedi.   NİHAT ZEYBEKCİ KİMDİR?   Nihat Zeybekci, 1 Ocak 1961 tarihinde Denizli'de doğdu.   Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.   İş yaşamına özel sektörde başlayarak, Turkuaz Tekstil'i kurdu.   Denizli Platform Sözcülüğü, Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliği, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığı, Denizli Belediye Başkanlığı, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.   24. Dönemde AK Parti Denizli Milletvekili seçilen Zeybekçi, 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerde Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. Halen görevini sürdürmektedir.   Nihat Zeybekçi. çok iyi düzeyde İngilizce ve Almaca bilmekte olup evli, dört çocuk babasıdır.  

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda tebrikleri kabul ediyor.

 

Nihat Zeybekci, AK Parti grubunda "İzmir Türkiye’nin en güzel şehri doğuştan güzel. Birileri İzmir’i Anadolu'ya sırtını döndürmek istiyorlar. Biz İzmir’i Anadolu'yla kucaklaştıracağız. İzmir'i alacağız" dedi.

 

NİHAT ZEYBEKCİ KİMDİR?

 

Nihat Zeybekci, 1 Ocak 1961 tarihinde Denizli'de doğdu.

 

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.

 

İş yaşamına özel sektörde başlayarak, Turkuaz Tekstil'i kurdu.

 

Denizli Platform Sözcülüğü, Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliği, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığı, Denizli Belediye Başkanlığı, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.

 

24. Dönemde AK Parti Denizli Milletvekili seçilen Zeybekçi, 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerde Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. Halen görevini sürdürmektedir.

 

Nihat Zeybekçi. çok iyi düzeyde İngilizce ve Almaca bilmekte olup evli, dört çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.