İzmir'de eğitim uçağı düştü: 2 şehit

GÜNDEM 16.02.2018 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İzmir'de eğitim uçağı düştü: 2 şehit

İzmir Çiğli'de içinde 2 askeri personelin bulunduğu askeri eğitim uçağı kalkıştan kısa süre sonra düştü, 2 asker şehit oldu.   Düşen askeri eğitim uçağının bulunduğu yere çok sayıda ambulans, itfaiye ve arama-kurtarma ekibinin sevk edildiği bildirildi. Olayla ilgili TSK açıklama yaptı. Ancak şehit askerlerin kimlikleri hakkında da bir bilgi yok.   TSK AÇIKLAMA YAPTI: Olaya ilişkin TSK'dan yapılan açıklama şöyle: Çiğli/İzmir 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından 16 Şubat 2018 tarihinde tecrübe uçuşu maksadıyla kalkış yapan bir eğitim uçağımız düşmüştür.  İki kahraman personelimiz şehit olmuştur.

İzmir Çiğli'de içinde 2 askeri personelin bulunduğu askeri eğitim uçağı kalkıştan kısa süre sonra düştü, 2 asker şehit oldu.

 

Düşen askeri eğitim uçağının bulunduğu yere çok sayıda ambulans, itfaiye ve arama-kurtarma ekibinin sevk edildiği bildirildi. Olayla ilgili TSK açıklama yaptı. Ancak şehit askerlerin kimlikleri hakkında da bir bilgi yok.

 

TSK AÇIKLAMA YAPTI:

Olaya ilişkin TSK'dan yapılan açıklama şöyle: Çiğli/İzmir 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından 16 Şubat 2018 tarihinde tecrübe uçuşu maksadıyla kalkış yapan bir eğitim uçağımız düşmüştür.  İki kahraman personelimiz şehit olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.