İzmir'de eski eşinin arkadaşını vuran kişi intihar etti

BÖLGE HABERLERİ (AA) - Anadolu Ajansı | 13.11.2020 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İzmir'de eski eşinin arkadaşını vuran kişi intihar etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde eski eşinin arkadaşını tabancayla öldüren bir kişi kendi hayatına da son verdi.   Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Ege Caddesi'nde bir otele oğlu ile birlikte yerleşen Fatih Narin'i (46), boşandığı eşi Olena N. (38) ve yanında bulunan arkadaşı Hasan Yavuz (51) ziyarete geldi.Otelin lobi kısmında bir süre oturduktan sonra Fatih Narin ile Hasan Yavuz yan tarafta bulunan otoparka geçerek tartışmaya başladı.   Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Narin, yanında bulunan tabanca ile Yavuz’a ateş ettikten sonra aynı tabancayla hayatına son verdi. Silah sesini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerini aradı.    Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatih Narin ve  Hasan Yavuz'un hayatını kaybettiğini belirledi. Olena N. ve oğlu, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.     Öte yandan, Fatih Narin, 2017 yılında boşandığı eşi Olena N.'den (38) olan çocuklarını görmek için 9 Kasım tarihinde Denizli'den İzmir'e gittiği belirtildi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde eski eşinin arkadaşını tabancayla öldüren bir kişi kendi hayatına da son verdi.

 

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Ege Caddesi'nde bir otele oğlu ile birlikte yerleşen Fatih Narin'i (46), boşandığı eşi Olena N. (38) ve yanında bulunan arkadaşı Hasan Yavuz (51) ziyarete geldi.Otelin lobi kısmında bir süre oturduktan sonra Fatih Narin ile Hasan Yavuz yan tarafta bulunan otoparka geçerek tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Narin, yanında bulunan tabanca ile Yavuz’a ateş ettikten sonra aynı tabancayla hayatına son verdi. Silah sesini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerini aradı. 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatih Narin ve  Hasan Yavuz'un hayatını kaybettiğini belirledi. Olena N. ve oğlu, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

 

 

Öte yandan, Fatih Narin, 2017 yılında boşandığı eşi Olena N.'den (38) olan çocuklarını görmek için 9 Kasım tarihinde Denizli'den İzmir'e gittiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.