İzmir'den Güzel Haber Geldi

SPOR 05.07.2018 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İzmir'den Güzel Haber Geldi

Hüseyin Atakan Üner'in transferi ile ilgili Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, transferin ayrıntılarını kamuoyuna açıkladı.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla görüşmeler esnasında Hüseyin Atakan Üner'in kalan bakiyesi ödenerek, kulübümüzün hak etmiş olduğu yetiştirme bedelinin tahsil edildiğini belirtti.   Alacağı olan 129 bin lira için yeşil-siyahlı kulübe ihtarname gönderen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, başkan Mustafa Üstek ve kurmayları tarafından parası 30 gün içinde ödenmeyince boşa çıktı. 1. Lig'den Altınordu'nun transfer listesinde olduğu öğrenilen Hüseyin Atakan, 31 Mayıs 2018'de sona erecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar yenileme teklifine sıcak bakmadığı için yönetimle ters düşmüştü. Kadro dışı bırakılan ve U-21 takımına gönderilen genç oyuncu, 129 bin lira için avukatı aracılığıyla Denizlispor'a ihtarname göndermişti.   Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Hüseyin Atakan Üner'in Altınordu Kulübü'ne transferi ile ilgili Sayın Başkan Seyit Mehmet Özkan ile görüşmelerimiz çok samimi bir ortamda geçti” dedi.   Hüseyin Atakan Üner'in yetiştirme bedelini TFF’ye yatıran Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “İki güzide ege kulübü bugün bir araya geldi. İki dost kulüp arasında bize göre çok küçük bir konu ve çözümü samimiyete dayalı olarak neticelendi. Tüm kalbimle Denizlispor’un başarılı olmasını diliyorum ve bu işlemin bu şekilde bitmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.   BİR SONRAKİ TRANSFERDEN YÜZDE 30 PAY ALINACAK   Görüşmeler esnasında Altınordu Başkanı tarafından Denizlispor Kulübü’ne bir jest daha yapıldı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Hüseyin Atakan Üner’in yurt içi ve yurt dışı olası satışı halinde yeşil-siyahlı ekibe  yüzde 30 satış payı vereceğini belirtti.   Bu jestin ardından Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Kendilerine bu güzel jestten dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İki güzide kulübün bu şekilde ilişki içerisinde olması bana göre her şeyin üzerinde bir değerdir” dedi.   Hüseyin Atakan Üner ile görüşüp kendisine teşekkür etmek istediğini de söyleyen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Kendisi Kuşadası kampında olduğu için görüşemedim. Denizli'de ailesi ile bir araya gelerek kendilerine teşekkür edip, başarılar dileyeceğim" diye konuştu.

Hüseyin Atakan Üner'in transferi ile ilgili Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, transferin ayrıntılarını kamuoyuna açıkladı.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla görüşmeler esnasında Hüseyin Atakan Üner'in kalan bakiyesi ödenerek, kulübümüzün hak etmiş olduğu yetiştirme bedelinin tahsil edildiğini belirtti.

 

Alacağı olan 129 bin lira için yeşil-siyahlı kulübe ihtarname gönderen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, başkan Mustafa Üstek ve kurmayları tarafından parası 30 gün içinde ödenmeyince boşa çıktı. 1. Lig'den Altınordu'nun transfer listesinde olduğu öğrenilen Hüseyin Atakan, 31 Mayıs 2018'de sona erecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar yenileme teklifine sıcak bakmadığı için yönetimle ters düşmüştü. Kadro dışı bırakılan ve U-21 takımına gönderilen genç oyuncu, 129 bin lira için avukatı aracılığıyla Denizlispor'a ihtarname göndermişti.

 

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Hüseyin Atakan Üner'in Altınordu Kulübü'ne transferi ile ilgili Sayın Başkan Seyit Mehmet Özkan ile görüşmelerimiz çok samimi bir ortamda geçti” dedi.

 

Hüseyin Atakan Üner'in yetiştirme bedelini TFF’ye yatıran Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “İki güzide ege kulübü bugün bir araya geldi. İki dost kulüp arasında bize göre çok küçük bir konu ve çözümü samimiyete dayalı olarak neticelendi. Tüm kalbimle Denizlispor’un başarılı olmasını diliyorum ve bu işlemin bu şekilde bitmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

BİR SONRAKİ TRANSFERDEN YÜZDE 30 PAY ALINACAK

 

Görüşmeler esnasında Altınordu Başkanı tarafından Denizlispor Kulübü’ne bir jest daha yapıldı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Hüseyin Atakan Üner’in yurt içi ve yurt dışı olası satışı halinde yeşil-siyahlı ekibe  yüzde 30 satış payı vereceğini belirtti.

 

Bu jestin ardından Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Kendilerine bu güzel jestten dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İki güzide kulübün bu şekilde ilişki içerisinde olması bana göre her şeyin üzerinde bir değerdir” dedi.

 

Hüseyin Atakan Üner ile görüşüp kendisine teşekkür etmek istediğini de söyleyen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Kendisi Kuşadası kampında olduğu için görüşemedim. Denizli'de ailesi ile bir araya gelerek kendilerine teşekkür edip, başarılar dileyeceğim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.