Jandarma’dan cinsel ürün kaçakçılarına operasyon

DENİZLİ 05.02.2021 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Jandarma’dan cinsel ürün kaçakçılarına operasyon

Denizli kent merkezinde gümrük kaçağı cinsel ürün sattığı belirlenen kişinin yakalanması için düzenlenen operasyonda, şahsın evinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından, gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün sattığı yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçildi. Düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın evinde, aracında ve işyerinde yapılan aramalarda 2 bin 416 adet cinsel hap, 256 adet cinsel jel, 63 adet cinsel damla, 17 adet cinsel sprey ele geçirildi.   Ele geçirilen ürünlere el konulurken, suç unsurlarıyla birlikte yakalanan şüpheli şahıs ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Denizli kent merkezinde gümrük kaçağı cinsel ürün sattığı belirlenen kişinin yakalanması için düzenlenen operasyonda, şahsın evinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından, gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün sattığı yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçildi. Düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın evinde, aracında ve işyerinde yapılan aramalarda 2 bin 416 adet cinsel hap, 256 adet cinsel jel, 63 adet cinsel damla, 17 adet cinsel sprey ele geçirildi.

 

Ele geçirilen ürünlere el konulurken, suç unsurlarıyla birlikte yakalanan şüpheli şahıs ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.