Jandarma’dan kaçak sigara ve içki operasyonu: 4 gözaltı

ASAYİŞ 01.02.2017 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma’dan kaçak sigara ve içki operasyonu: 4 gözaltı

Denizli'de kaçak sigara ve içki üreten şahıslara yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, kaçak sigara ve içki üretimi yapan şahıslara yönelik Honaz ve Belkilli ilçelerinde iki ayrı operasyon düzenlendi. Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi ile Bekilli ilçesi Bükrüce Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda, 5 bin 113 paket kaçak sigara, bin 972 litre kaçak şarap, 1 adet çalıntı LCD televizyon, 1 adet namlusu kesilmiş ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.   Malzemelere el koyan ekipler, operasyonlarla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.  
Denizli'de kaçak sigara ve içki üreten şahıslara yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, kaçak sigara ve içki üretimi yapan şahıslara yönelik Honaz ve Belkilli ilçelerinde iki ayrı operasyon düzenlendi. Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi ile Bekilli ilçesi Bükrüce Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda, 5 bin 113 paket kaçak sigara, bin 972 litre kaçak şarap, 1 adet çalıntı LCD televizyon, 1 adet namlusu kesilmiş ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

 

Malzemelere el koyan ekipler, operasyonlarla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.