Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ 16.11.2017 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Denizli il jandarma komutanlığı tarafından uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyonda; 17.000 gr kubar,1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.   Denizli il jandarma komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu madde ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Jandarma ekipleri Çal ilçesi İsabey Mahallesinde uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgi alınan şüphelilere yönelik uyuşturucu madde köpeği evlat’ın da katılımı ile 11 kasım 2017 tarihinde 2 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenledi.   Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin ev, eklenti ve araçlarında yapılan aramalarda; 17.000 gr kubar esrar,1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.     Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konularak 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.  

Denizli il jandarma komutanlığı tarafından uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyonda; 17.000 gr kubar,1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Denizli il jandarma komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu madde ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Jandarma ekipleri Çal ilçesi İsabey Mahallesinde uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgi alınan şüphelilere yönelik uyuşturucu madde köpeği evlat’ın da katılımı ile 11 kasım 2017 tarihinde 2 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin ev, eklenti ve araçlarında yapılan aramalarda; 17.000 gr kubar esrar,1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.  

 

Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konularak 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.