Jandarma’dan Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

ASAYİŞ 24.10.2017 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma’dan Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 1 kilo 400 gram esrar ve çok sayıda silah ele geçirildi. 2 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Babadağ ilçesi Kelleci ve Mollaahmet mahallesinde il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 21 ekim 2017 tarihinde operasyon yapıldı.   Yapılan operasyonda şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 1.400 gr kubar esrar 2  adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet detektör ele geçirildi.   Ele geçirilen malzemelere jandarma ekipleri  el koydu. Haklarında yasal işlem başlatılan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak kocabaş cezaevine konuldu.  

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 1 kilo 400 gram esrar ve çok sayıda silah ele geçirildi. 2 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Babadağ ilçesi Kelleci ve Mollaahmet mahallesinde il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 21 ekim 2017 tarihinde operasyon yapıldı.

 

Yapılan operasyonda şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 1.400 gr kubar esrar 2  adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet detektör ele geçirildi.

 

Ele geçirilen malzemelere jandarma ekipleri  el koydu. Haklarında yasal işlem başlatılan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak kocabaş cezaevine konuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.