Jandarma ile çocuklarımız güvende!

DENİZLİ 18.12.2017 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma ile çocuklarımız güvende!

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu sabah okul servislerini denetledi. “Çocuklarımız Güvende” uygulamasında 85 okul servisi denetlendi.   İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri için okul servis araçlarının denetlenmesi, ayrıca okul çevresinde her türlü yasa dışı faaliyetin engellenebilmesi için Jandarma ve Polis tarafından bugün sabah saatlerinde (81) İl genelinde olduğu gibi, Denizli’de “Çocuklarımız Güvende” uygulaması yapıldı.                 Jandarma bölgesinde bulunan Mahallelerden taşımalı eğitim kapsamında okullara öğrenci taşıyan okul servis araçlarının denetlenebilmesi maksadıyla, sabah erken saatlerde yollarda olan Jandarma Trafik Personeli uygulamalar sonucunda (85) servis aracını denetledi.                   Bir yandan “İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında servis şoförlerinin eğitimine devam eden Jandarma, diğer yandan denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini, eğitim ve denetimlerin asıl hedefinin kazaları engellemek ve çocuklarımızı korumak olduğunu belirtti. Bu kapsamda servis şoförlerine büyük görevler düştüğünü, mevsimin kışa döndüğü şu günlerde şoförlerimizin kayganlaşan yolda hız kuralları başta olmak üzere, trafik kurallarına uygun araç kullanmaları gerektiğini ifade etti.                 Ayrıca kazalarda ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi için emniyet kemerinin önemini vurgulayan yetkililer, okul servis araçlarında emniyet kemeri takılması hususunu özellikle kontrol ediyor.   

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu sabah okul servislerini denetledi. “Çocuklarımız Güvende” uygulamasında 85 okul servisi denetlendi.

 

İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri için okul servis araçlarının denetlenmesi, ayrıca okul çevresinde her türlü yasa dışı faaliyetin engellenebilmesi için Jandarma ve Polis tarafından bugün sabah saatlerinde (81) İl genelinde olduğu gibi, Denizli’de “Çocuklarımız Güvende” uygulaması yapıldı.

               

Jandarma bölgesinde bulunan Mahallelerden taşımalı eğitim kapsamında okullara öğrenci taşıyan okul servis araçlarının denetlenebilmesi maksadıyla, sabah erken saatlerde yollarda olan Jandarma Trafik Personeli uygulamalar sonucunda (85) servis aracını denetledi.

 

               

Bir yandan “İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında servis şoförlerinin eğitimine devam eden Jandarma, diğer yandan denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini, eğitim ve denetimlerin asıl hedefinin kazaları engellemek ve çocuklarımızı korumak olduğunu belirtti. Bu kapsamda servis şoförlerine büyük görevler düştüğünü, mevsimin kışa döndüğü şu günlerde şoförlerimizin kayganlaşan yolda hız kuralları başta olmak üzere, trafik kurallarına uygun araç kullanmaları gerektiğini ifade etti.

               

Ayrıca kazalarda ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi için emniyet kemerinin önemini vurgulayan yetkililer, okul servis araçlarında emniyet kemeri takılması hususunu özellikle kontrol ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.