Jandarma tren seferlerinde bomba ve uyuşturucu aradı

ASAYİŞ 29.11.2016 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma tren seferlerinde bomba ve uyuşturucu aradı

Jandarma tren seferlerinde bomba ve uyuşturucu aradı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet ve asayişin sağlanması adına tren seferlerinde yaptıkları aramalarda bomba ve uyuşturucu aradılar. Uygulamaya ‘Evlat ve Çalım’ isimli bomba arama köpekleri de katıldı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 20-25 Kasım tarihlerinde Denizli-İzmir seferini yapan Anadolu ekspresi treninde uyuşturucu ve bomba arama köpekleri ‘Evlat’ ve ’Çalım’ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.   Trende seyahat eden vatandaşlar jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamanın kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu belirterek, bu tür denetimlerin yapılmasında çok fayda gördüklerini beyan etmişlerdir.   Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.      
Jandarma tren seferlerinde bomba ve uyuşturucu aradı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet ve asayişin sağlanması adına tren seferlerinde yaptıkları aramalarda bomba ve uyuşturucu aradılar. Uygulamaya ‘Evlat ve Çalım’ isimli bomba arama köpekleri de katıldı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 20-25 Kasım tarihlerinde Denizli-İzmir seferini yapan Anadolu ekspresi treninde uyuşturucu ve bomba arama köpekleri ‘Evlat’ ve ’Çalım’ın da katılımı ile arama ve kontrol faaliyeti icra edilmiştir.

 

Trende seyahat eden vatandaşlar jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamanın kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu belirterek, bu tür denetimlerin yapılmasında çok fayda gördüklerini beyan etmişlerdir.

 

Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik uygulamalara kararlılıkla devam edilecektir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.