Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

ASAYİŞ 08.03.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında Acıpayam ve Pamukkale ilçelerinde yaptığı eş zamanlı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   Uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile çalışan Denizli İl Jandarma Komutanlığı personeli, hafta içinde de operasyonlara hız kesmeden devam etti. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği 7 şüpheliyi takibe alan ekipler, 03 Mart 2018 tarihinde Acıpayam ve Pamukkale ilçelerinde iki ayrı adreste eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi.   Şüphelilere ait araçlar ile ev ve eklentilerinde arama yapan jandarma, toplam ( 656) gr eroin, (1) adet elektronik terazi,  (1) adet egesan s-1995 marka ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edilen (5.400) tl. Para ele geçirdi.   Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Adli makamlara sevk edilen 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.  

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında Acıpayam ve Pamukkale ilçelerinde yaptığı eş zamanlı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile çalışan Denizli İl Jandarma Komutanlığı personeli, hafta içinde de operasyonlara hız kesmeden devam etti. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği 7 şüpheliyi takibe alan ekipler, 03 Mart 2018 tarihinde Acıpayam ve Pamukkale ilçelerinde iki ayrı adreste eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi.

 

Şüphelilere ait araçlar ile ev ve eklentilerinde arama yapan jandarma, toplam ( 656) gr eroin, (1) adet elektronik terazi,  (1) adet egesan s-1995 marka ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edilen (5.400) tl. Para ele geçirdi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Adli makamlara sevk edilen 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.