Jandarma ve çocuklar sürücüleri denetleyecek!

ASAYİŞ 09.06.2019 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma ve çocuklar sürücüleri denetleyecek!

Jandarma ile çocukların işbirliği ile sürücü anne ve babalara sürücü seyahat karnesi notu verilecek. Çocuklar tarafından doldurulacak karneler internet ortamında paylaşılacak. En çok beğeni alan karne sahibi yüz öğrenci bisiklet kazanacak.   İçişleri Bakanlığı tarafından “Dikkat Sizden Notlar Bizden” projesi kapsamında, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bayram tatili ve tatil dönüşü şehir giriş çıkışlarında 24 saat sürücüler denetlendi. Yapılan denetimlerde sürücü ve yolcuların bayramları kutlanarak şeker ikramında bulunuldu.  Sürücüler ve yolcular emniyet kemeri, hız kuralları, takip mesafesi, uykusuz ve yorgun araç kullanımları konusunda uyarıda bulunuldu. tanıtıcı ve uyarıcı broşürler dağıtıldı.     Bu proje kapsamında çocuklara trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi amacıyla ekipler tarafından çocuklara verilen Sürücü Seyahat Karneleri’ni dolduracak. Yolculuk süresince anne ve babalarını denetleyecek olan çocuklardan sürücülere not vermeleri istendi. Karnelere verilen notları belirtilen internet adreslerini göndermeleri istendi.   Yüklenen karneler arasında en çok beğeni alan ilk yüz öğrenciye Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bisiklet hediye edilecek.   20 Haziran 2019 tarihine kadar #trafikkarnem hasthtag ile TrafikEgm twitter adresine yüklenecek olan karnelere ayrıca www.trafik.gov.tr adresinden ulaşılabilecekler.        

Jandarma ile çocukların işbirliği ile sürücü anne ve babalara sürücü seyahat karnesi notu verilecek. Çocuklar tarafından doldurulacak karneler internet ortamında paylaşılacak. En çok beğeni alan karne sahibi yüz öğrenci bisiklet kazanacak.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından “Dikkat Sizden Notlar Bizden” projesi kapsamında, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bayram tatili ve tatil dönüşü şehir giriş çıkışlarında 24 saat sürücüler denetlendi. Yapılan denetimlerde sürücü ve yolcuların bayramları kutlanarak şeker ikramında bulunuldu.  Sürücüler ve yolcular emniyet kemeri, hız kuralları, takip mesafesi, uykusuz ve yorgun araç kullanımları konusunda uyarıda bulunuldu. tanıtıcı ve uyarıcı broşürler dağıtıldı.

 

 

Bu proje kapsamında çocuklara trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi amacıyla ekipler tarafından çocuklara verilen Sürücü Seyahat Karneleri’ni dolduracak. Yolculuk süresince anne ve babalarını denetleyecek olan çocuklardan sürücülere not vermeleri istendi. Karnelere verilen notları belirtilen internet adreslerini göndermeleri istendi.

 

Yüklenen karneler arasında en çok beğeni alan ilk yüz öğrenciye Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bisiklet hediye edilecek.

 

20 Haziran 2019 tarihine kadar #trafikkarnem hasthtag ile TrafikEgm twitter adresine yüklenecek olan karnelere ayrıca www.trafik.gov.tr adresinden ulaşılabilecekler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.